Kakva flanđa 31? Zar nije na jollyu flanđa 34? Zasto ne obradis cilindar? Radis nas usisu i topis cilindar gorivom,a ispuh je na 28? Ako zelis da to ide,uhvati se posla s tim cilindrom.
Ne znam vise nisam,toliko sam cuo razlicitih prica da ne znam vise kome da vjerujem..tako da strpit cu se da vidim kako ce radit ovako
Izduv na cilindru je nesto manji od flandje,to cu prilagodit ako ne budem zadovoljan idem turpijat i radit flandju.
Imam tu jos jedan problem,ne mogu spuh da zavrnem a da nije natengnut na flandji ili nosacu
Kakva flanđa 31? Zar nije na jollyu flanđa 34? Zasto ne obradis cilindar? Radis nas usisu i topis cilindar gorivom,a ispuh je na 28? Ako zelis da to ide,uhvati se posla s tim cilindrom.
đoli 180 ima 28mm flanđu....ja sam bio neš kemijo složio sam na 34 i izgubio moment,pa sam vratio serisku 28 i dao ju potokarit na 31 jer mi je to neka sredina bila i taman je tolko bilo stijeneke na flanđi da ju potokarim na 31 i da idalje ostane dovoljno čvrsta i funkcionalna,ali kad sam tu potokarenu imo,imo sam i bgm glavu pa je to sve skupa bilo dobro i išlo.....
čisto radi usporedbe,imam trenutno seriski spuh bez kat. i 28 granu,stavio sam 34 granu od frenda prerađenu i nisam osjetio nikakvu razliku osjetnu.....a nije seriska mašina,ima multivar 28-icu,bgm glavu remen itd.....
Kad si na djoliju slozio flandju na 34 jesi dobio ista osim sto si izgubio moment?
ako mislis sirit na 31 ili 34 kako ti kaze specijalac, onda ce samo i jedino izgubit moment
jer za to idu veci okretaji i ganjanje rezultata na valjcima, pa tu ide karb 35+ sa onim ogromnim usisnim tijelom, olaksani magnet ventilvar i ostale komponente
nekom sam vec okacio video kako ide dobro poslozen runner od 24-25ks prema onom od 34ks
ostavi je na stock koliki je valjda 28 jer neces to vrtit preko 9,5 i ne trebas, jer za neke vece prerade treba si prvenstveno uzet radilicu 54 ili 55 pa napravit kako treba, a sve ostalo ti je vrtnja u krug, jedno dobijes drugo izgubis
od velike filozofije uvjek ispadne k...... , prema tome imas i vise nego dovoljno dijelova, slozi, sredi maske i vozaje se milojko
i samo s 25icom je razlika velika tako da je ovo super