Tehnički kutak > Tuning skutera
zx i mhr replica
rolly:
Da ma puknut će opet iako sam zavario,problem je što sam račun zagubio jer da nisam možda bi mi prošla reklamacija,auspuh je nov nema ni mjesec dana na skuteru,zanimljivo da sa leovince nikad problema koji god bio
Drnda:
meni je na zxu roknuo nosac po pola prije koji dan.. ionako je spuh smece pa me ne cudi...
rolly:
Treba skupit pare i kupit yasuni i bit na miru jer ovo sve drugo šta se prodaje je fuš
funkyzg26:
--- Citat: rolly - 25 Kolovoz, 2010, 23:56:37 ---Da se malo oživi tema..juče je puknuo moj Giannelli Record,puknuo je na spoju grane i cilindra pri vrhu,čini se da je puko točno na spoju vara,očito tvornička greška,nisam se baš nadao tome od gianellija eto tolko o kvaliteti,možda je ipak vrijedno dat te novce za replicu :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
de majke ti uslikaj to da vidim di je puklo , kojeg rekorda si imo mislim na šifru 31610RK su za stalkera modeli ,za moju apriliju grane od rekorda i reversa su 100% identične do topa a nisam nikad čuo da je nekom reverse puko tak da ti baš i ne vjerujem :icon_thumright: i da si račun zagubio mislim ono u roku mjesec dana :nono: ne vjerujem ti ni trunke ovaj moj rekord se vidi da je napravljen od nekog debljeg lima i svi varovi su savršeni a ne ko stage 6 spulje šrafcigerom i probodeš
wonderkid:
ti si uvjeren da je tvoj spuh najkvalitetniji od svih :) :) :)
usta moja falite me kad me drugi nece :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju