Tehnički kutak > Tuning skutera

zx i mhr replica

<< < (8/11) > >>

funkyzg26:

--- Citat: Valjda70 - 24 Kolovoz, 2010, 00:18:47 ---Hmmm nikako ne uzimaj mhr replicu mozda ako nadjes za neke sitne novce a to niko nece prodati posto je nova 1800 kuna, gianelli  je nekvalitetan,puca i kao sto se meni desavalo top se provrti od vibracija,nitne na pločici se razlohaju itd...

--- Kraj citata ---

nitne na kakvoj pločici se provrte ii razlohaju de reci da ja to mogu spriječit ikako na mom rekordu

Valjda70:

--- Citat: funkyzg26 - 24 Kolovoz, 2010, 12:05:44 ---nitne na kakvoj pločici se provrte ii razlohaju de reci da ja to mogu spriječit ikako na mom rekordu

--- Kraj citata ---
Pa ako imas na topu  pločicu sa natpisom gianelli  koju drže dvije pop nitne od vibracija su mi se razlohale i pločica odletjela u nekakav kanal  :icon_tongue:

funkyzg26:
aha onda nema beda ja nemam to meni je laserom urezano Giannelli Rekord na topu tak da nema kaj vibrirat i nema nitni  :icon_thumright: i to da je giannelli nekvalitetan to možda ova najeftinija smeča giannelli je po meni jedna od 5 najboljih firmi za spulje na svijetu i na mom rekordu varovi su totalno savršeni zato sam ga i uzeo  :frajer:

rolly:
Da se malo oživi tema..juče je puknuo moj Giannelli Record,puknuo je na spoju grane i cilindra pri vrhu,čini se da je puko točno na spoju vara,očito tvornička greška,nisam se baš nadao tome od gianellija eto tolko o kvaliteti,možda je ipak vrijedno dat te novce za replicu :icon_biggrin:

Drnda:
frendu mi je 2 puta pukla replica bas tu.. ovaj o kojem sam skutu sa replicom i pricao... i onda su mu iz splita poslali potpuno novu, i od tada je sve ok..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju