Tehnički kutak > Tuning skutera
zx i mhr replica
funkyzg26:
--- Citat: wonderkid - 26 Kolovoz, 2010, 11:55:38 ---ti si uvjeren da je tvoj spuh najkvalitetniji od svih :) :) :)
usta moja falite me kad me drugi nece :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
nije najkvalitetniji od svih :icon_tongue: al je kvalitetan ti si dugo tu jesi kad čuo da je koji reverse puko
wonderkid:
--- Citat: funkyzg26 - 26 Kolovoz, 2010, 12:05:42 ---nije najkvalitetniji od svih :icon_tongue: al je kvalitetan ti si dugo tu jesi kad čuo da je koji reverse puko
--- Kraj citata ---
ZA REVERSEA nisam cuo ali za shota da i upravo za recorda ;D
Drnda:
meni je nardo pucao na nosacu bio 2 puta... to je na njima normalno, a shot i nardo su potpuno isti...
mhr replica 2 puta na grani
zx neki dan nosac po pola roknuo
Iwo SR Tuono:
na nardu je normalno pucanje grane i pucanje na nosaču, to je nešto što "kupiš" zajedno s auspuhom
isto kao i mhr replica, to je auspuh za koji se zna da na grani puca
naravno pridružite mu technigas rs
ovi ostali nisam nikad čuo da je ikad ikome išta puko
rolly:
--- Citat: funkyzg26 - 26 Kolovoz, 2010, 11:37:45 ---de majke ti uslikaj to da vidim di je puklo , kojeg rekorda si imo mislim na šifru 31610RK su za stalkera modeli ,za moju apriliju grane od rekorda i reversa su 100% identične do topa a nisam nikad čuo da je nekom reverse puko tak da ti baš i ne vjerujem :icon_thumright: i da si račun zagubio mislim ono u roku mjesec dana :nono: ne vjerujem ti ni trunke ovaj moj rekord se vidi da je napravljen od nekog debljeg lima i svi varovi su savršeni a ne ko stage 6 spulje šrafcigerom i probodeš
--- Kraj citata ---
Prijatelju;1.svaki auspuh može puknut
2.puknuo je jer je tvornički loš var jer to radi stroj a ne čovjek
3.račun sam izgubio jer nisam ni na kraj pameti imao da će puknut al mi nebi puno pomoglo zato što je teško dokazat tvorničku grešku
4.lim je 1 mm debeo i da je tanji nema nikakve veze sa trajnošću i kvalitetom auspuha(ne računam padove itd)
5.moj rekord je dokaz da varovi nisu ni približno savršeni
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju