Tehnički kutak > Tuning skutera
zx i mhr replica
zwerko:
malossi gus kit i mhr replica rade savršeno... imao ja davno i bio sam jako zadovoljan... poslije sam taj isti spuh koristio na stage6 racing kitu i isto je jako lijepo radilo i poprilicno dugo, znaci auspuh nije gutio jedan od najjacih midrace kiteva za zracnjake... tak da, moja preporuka je mhr replica auspuh...
no kaj se zx-a tice isto je jako dobar auspuh, daje solidne performanse i onak, kvaliteta je zadovoljavajuca samo ja ga nebi stavljao na midrace kit...
Drnda:
par stage 6 replica i pro sam vidio da su pukli vecinom na onom luku izmedju protukonusa i prigusivaca..
i da odgovorim rollyu.. vjeruj mi da ce bolje stroj zavarit nego covjek.. stroj vari odlicno i uvijek isto, znaci nije problem u stroju nego materijalu ili naprezanju...covjek nikada nemoze 100% isti var napraviti...
najvjerojatnije je bio ti spuh tu jako napet kao i meni recimo zx pa je roknuo nosac od aluminija, a ne onaj od zeljeza, cisto iz razloga sto je zeljezo svrsce od aluminija...
rolly:
Slažem se da stroj vari bolje u velikim serijama al kad se pojedinačno vari nema do mirne ruke i para očiju :icon_thumright:Međutim,tad bi auspuh izašao 300eura a ne tolko kolko dođe,a što se tiče naprezanja nebi reko jer sam pazio da auspuh nebude nategnut i stvarno je sjeo savršeno na svoje mjeste nigdje napet ništa,moj zaključak je da je taj var popustio od vibracija e sad ako puca na najobičnijem dr-u pitam se šta bi mu se desilo da je jači kit gore pa raspao bi se isti dan,dakle i strojevi griješe izgleda jer je prva pukotina bila na spoju zavara što znači da taj prijelaz nije bio dobro rješen i od tu se pukotina proširila
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju