Tehnički kutak > Tuning skutera

zx i mhr replica

<< < (7/11) > >>

CoK:

--- Citat: Drnda-1 - 21 Kolovoz, 2010, 01:08:34 ---u frenda je stelao.. jbt pa trosi manje nego moj serijala dok je bio  :toothy11:
ali ide ko nevrijeme.. najjaci je zvuk, jbt kao da mig ide kako se cuje kada stojis uz cestu .. nesto nevjerovato

--- Kraj citata ---
ja sam imao parade sa 17,5 karbom ali iso je ko suga...malossi sport i zx u ubrzanju isti a u krajnjoj sam ga imao

lijep je spuh ali je preskup, a ja sam ga uzeo novog i prodo u pola cijene

Drnda:
frend tesko da ce ga prodati.. ali stvarno nisam mogao misliti da ce onako ici. ono je prestrasno stvarno.. ja sa sport kitom i zxom se jako jako mucim sa njime. cak me u krajnoj nekada ima...

CoK:

--- Citat: Drnda-1 - 21 Kolovoz, 2010, 01:22:51 ---frend tesko da ce ga prodati.. ali stvarno nisam mogao misliti da ce onako ici. ono je prestrasno stvarno.. ja sa sport kitom i zxom se jako jako mucim sa njime. cak me u krajnoj nekada ima...

--- Kraj citata ---
jel to znaci da je nabuđen ili da si ti gay?  :dontknow:

MHR replica rulz za one sa kešom

Drnda:
moglo bise reci da je nabuđen.. ali previse to buđenje kosta..

Valjda70:
Hmmm nikako ne uzimaj mhr replicu mozda ako nadjes za neke sitne novce a to niko nece prodati posto je nova 1800 kuna, gianelli  je nekvalitetan,puca i kao sto se meni desavalo top se provrti od vibracija,nitne na pločici se razlohaju itd...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju