Tehnički kutak > Tuning skutera

zx i mhr replica

<< < (6/11) > >>

funkyzg26:

--- Citat: rolly - 20 Kolovoz, 2010, 20:33:14 ---Pa znam da tamo imaju blokadu to svi znaju,ta blokada na grani kod cilindra se lako skine dok je ovo ipak malo teže :icon_thumright:,reverse i record neznam dal imaju ovu drugu nevidi se izvana zavari ko na leotu di je puntano na par mjesta samo na sitno tek toliko da drži taj tuljac

--- Kraj citata ---

pa to te pitam ako ti nije skinuta ta blokada da stravis video od zvuka zanima me kak se cuje sa tom blokadom u grani moj je preglasan vristi ko lud i iritira previse  :laughing6:

Drnda:
nezz koliko laze sat od okretaja i brzine na runneru novom, ali ja sam sa multivarom i replicom isao 107 po pravcu polegnut, 103 normalno.. 107 po satu mi je pokazalo 95.7 ili 8 po gpsu..
radi na 11tisuca rpm po satu, i ide kao nevrijeme, ima jace ubrzanje nego frend sa zxom i sportom , a postelan je ok.. ja ga sa svojim jedva mrvicu ostavljam kroz ubrzanje. a sto je najjace trosi mu od 3.2 do 3.8 litara, ovisno jel jedna ili 2 osobe i od ceste...
inace nevolim nista od malossija osim rolica, ali stvarno zvuk je fenomenalan i ide predobro skuter....

rolly:

--- Citat: funkyzg26 - 20 Kolovoz, 2010, 20:52:11 ---pa to te pitam ako ti nije skinuta ta blokada da stravis video od zvuka zanima me kak se cuje sa tom blokadom u grani moj je preglasan vristi ko lud i iritira previse  :laughing6:

--- Kraj citata ---

Ma kakva blokada šta ti je toga nije ni bilo,nečitaš baš postove pažljivo:moj gianelli NIJE imao blokadu na grani kod cilindra,i zvuk je sličan onoj snimci na youtubeu od gilere runner možda malo dublji

CoK:

--- Citat: Drnda-1 - 20 Kolovoz, 2010, 20:57:42 ---nezz koliko laze sat od okretaja i brzine na runneru novom, ali ja sam sa multivarom i replicom isao 107 po pravcu polegnut, 103 normalno.. 107 po satu mi je pokazalo 95.7 ili 8 po gpsu..
radi na 11tisuca rpm po satu, i ide kao nevrijeme, ima jace ubrzanje nego frend sa zxom i sportom , a postelan je ok.. ja ga sa svojim jedva mrvicu ostavljam kroz ubrzanje. a sto je najjace trosi mu od 3.2 do 3.8 litara, ovisno jel jedna ili 2 osobe i od ceste...
inace nevolim nista od malossija osim rolica, ali stvarno zvuk je fenomenalan i ide predobro skuter....

--- Kraj citata ---
POTPIS

MHR replica - teze ju je za postelat nego zx-a, definitivno preskupo, po pricama malo otvoreniji od ZX...neisplativo...

Drnda:
u frenda je stelao.. jbt pa trosi manje nego moj serijala dok je bio  :toothy11:
ali ide ko nevrijeme.. najjaci je zvuk, jbt kao da mig ide kako se cuje kada stojis uz cestu .. nesto nevjerovato

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju