Tehnički kutak > Tuning skutera

zx i mhr replica

<< < (5/11) > >>

funkyzg26:

--- Citat: rolly - 19 Kolovoz, 2010, 23:16:09 ---Ovako,neznam kako tebi al moj gianelli je kupljen bez tog tuljca tj. blokade i sumnjam da išta ima u sebi kao ni reverse,ta dva auspuha su identična skroz samo prigušivač drugi i čini mi se da reverse ipak ima bolji zvuk nekako dublji al popravit ću ja to na svom sa par zahvata unutar prigušivača :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ima ti i reverse i rekord tu blokadu na početku grane di se spaja na cilindar , imaju ju svi auspusi sa certifikatom za cestu  :icon_thumright:

rekord ima dublji zvuk od reversa al samo na minareli mašinama samo neznam jel ovom skinuta ta blokada zato sam te pito da staviš video zvuka ak ti nije skinuta ta blokada baš me zvuk zanima

rolly:
Ma mi smo vadili blokadu iz samog auspuha,prepili ga napola i izvadili..tuljac na grani svi vide čim kupe auspuh al eto leovince ima i unutar auspuha tu još jednu uvjetno rečeno blokadu

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

rolly:
Taj unutarnji konus sa rupicama počinje taman di završava prvi ekspanzioni konus na tt razumiješ i na taj način smanjuje performanse jer rezonantni valovi ispušnih plinova imaju prepreku i  to smanjuje performanse,ima ulogu stišavanja samog auspuha jer je staklena vuna ispod,samo je ostalo to zavarit na autogeno i bit će to tuned :icon_thumright: tt

funkyzg26:

--- Citat: rolly - 20 Kolovoz, 2010, 19:13:32 ---Taj unutarnji konus sa rupicama počinje taman di završava prvi ekspanzioni konus na tt razumiješ i na taj način smanjuje performanse jer rezonantni valovi ispušnih plinova imaju prepreku i  to smanjuje performanse,ima ulogu stišavanja samog auspuha jer je staklena vuna ispod,samo je ostalo to zavarit na autogeno i bit će to tuned :icon_thumright: tt

--- Kraj citata ---

ne mislim na tu blokadu ili taj tuljac , imaš na početku grane taman tamo di ti se spaja na cilindar suženje ili ko mali tuljac treba ga isčupat spiccangama van zavisi sad kod nekih treba i odrezat , te blokade ti imaju i reverse i rekord ,a za to kaj ste vi vadili nezam dal reverse i rekord imaju

rolly:
Pa znam da tamo imaju blokadu to svi znaju,ta blokada na grani kod cilindra se lako skine dok je ovo ipak malo teže :icon_thumright:,reverse i record neznam dal imaju ovu drugu nevidi se izvana zavari ko na leotu di je puntano na par mjesta samo na sitno tek toliko da drži taj tuljac

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju