Tehnički kutak > Tuning skutera

zx i mhr replica

<< < (4/11) > >>

wonderkid:
 :omfg: :omfg: :omfg: :omfg:

cameosb:
krv ti krvavu

rolly:
ZX,RR,TT,novi ZX-R imaju svi isti lonac tj isti su konusi i sve samo različiti prigušivači,jako su slični i najveći problem im je što imaju blokadu unutar auspuha,danas sam sa frendom vadio van taj tuljac sa rupicama koji sigurno smanjuje performanse,živo me zanima kako će radit bez toga..uglavnom replica,reverse itd nemaju blokade unutar auspuha i zato daju bolje rezultate

funkyzg26:

--- Citat: rolly - 19 Kolovoz, 2010, 16:59:21 ---ZX,RR,TT,novi ZX-R imaju svi isti lonac tj isti su konusi i sve samo različiti prigušivači,jako su slični i najveći problem im je što imaju blokadu unutar auspuha,danas sam sa frendom vadio van taj tuljac sa rupicama koji sigurno smanjuje performanse,živo me zanima kako će radit bez toga..uglavnom replica,reverse itd nemaju blokade unutar auspuha i zato daju bolje rezultate

--- Kraj citata ---

rolly  jel tebi skinut tuljak na početku grane u rekordu ak nije aj snimi zvuk ,meni žao kaj sam ga skinuo motor mi vrišti ko lud iritira sve oko mene sam čekam kad če mi murja puknut 700kn  :(

rolly:
Ovako,neznam kako tebi al moj gianelli je kupljen bez tog tuljca tj. blokade i sumnjam da išta ima u sebi kao ni reverse,ta dva auspuha su identična skroz samo prigušivač drugi i čini mi se da reverse ipak ima bolji zvuk nekako dublji al popravit ću ja to na svom sa par zahvata unutar prigušivača :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju