Tehnički kutak > Tuning skutera

zx i mhr replica

<< < (3/11) > >>

cvele60:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 18 Kolovoz, 2010, 12:16:42 ---istina, na standard cilindru neki mhr replicu nisu znali ni naštelat pa su prodavali i stavljali zx-a

mislim za tu cijenu kupovat taj auspuh je promašaj, premda na 70ccm radi dobro, ali ima ih koji za manju cijenu rade i bolje, nije taj auspuh ništa posebno osim šta ima ime

--- Kraj citata ---
MHR replica=Giannelli reverse...

rolly:
A baš to,ime se plaća,nije vrijedan tih para..gianelli reverse za menje para daje isto

KrchKo:
evo ovak.. ja ti imam mhr replicu...  imo sam ju sa serijskom termogrupom na nrg poweru... stavio sam sve zivo od malossia u variomat... 100 je bila krajnja... znaci realno nekih 95 po gpsu, sad sam stavio termogrupu isto mhr replicu i sta stvar samo ima puno jaci šus i jos sam dobio 1000 okretaja vise... uglavnom za serijalu je ok, uglavnom nemoze ti se mjerit sa zx-om, jer sam stavio zx-a gore mjenjo se sa frendom da on vidi kak bi njegov iso, njegov se preporodio a moj je iso kao i njegov max 80... a sad ako gianeli ima iste performance ko i ta replica  a jeftinija je uzmi gianelia... ili oces kupit moj mhr :D

cameosb:
jesi to probavao na serijali prebacivat s frendom ili?

i zakopaj tih 95 gps

KrchKo:
da dok je serijala bila smo mjenjali... i usporedivali smo zx i replicu  i ugl  zx je dosta zatvoreniji na nekim mjestima... ugl zx sucks! zx kupis da kazes da imas sportski auspuh na serijali koji je malo otvoreniji i drugacije ce ti se cut od serijskog...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju