ok...krivi izraz...nije mi idol...jer nemam idola...al brate mili pa sta ima lose ako lik to radi...
ako to voli neka uziva dok ne pogine...
a i ja sam reka da bi tako nesto radio samo ako bi nija u istoj situaciji kao i on...PLUS da nemam neku blisku rodbinu...npr. stara i stari mi umru od starosti
a nemam zenu i dicu...i onda bi mi tek bilo svejedno...
a i ono da vozim kao da mi zivot nije vazan ponekad...e pa isto sam se krivo izrazio...jer mi je zivot vazan...to je dar od boga...i ja ga ne zelim samo tako prokockati...al nekad vozim onako, malo otkaceno, sto ne ukljucuje stunt...dizanje na zadnji, prednji
jer to i neznam, a i ostale stunt stvari...al onako malo sa 70 izmedu auta i tako ponekad proci kroz crveno ako sam siguran da nema nikoga( ponavljam AKO SAM SIGURAN jer ne radim to na nepreglednim raskrscima i niakd to ne radim kad idem ravno...samo ako idem desno...od mog smjera kretanja...znaci najmanji poguci put)
ali bas da izlecem pod auta i da gazim ljude...to nisam mislio...
i Mr J hvala na brizi...samo mislim da si me malo krivo shvatio...tj. izgleda da sam se i ja malo krivo opisao...
tako da nisam tip osobe koj se ide voziti ka kamikaza...nego pazim...a kada idem napraviti neku malo vecu glupost onda sam svjestan sta radim i spreman sam podnjeti posljedice i preuzeti krivnju ako se nesto radi moje krivice desi...ali stvarno nisam tip kamikaze...
i nikad ne vozim pod utjecajme alkohola...ne samo radi zakona nego radi vlastite sigurnosti...i nikad ne izvodim nesto zasto nisam siguran da mogu...tako da...eto...neznam sta da vise kazem...samo sam htio reci da si me krivo dozivio i shvatio...
a nezelim da se o meni stekne krivo misljenje...