Tehnički kutak > Injection
2. generacija DiTech motora (Franco Morini/Suzuki based)
Daci:
kaj je tu novo..pa to ima svaki factory...lool..nikakva druga generacija ditecha nije doša...od kad je factory izašo ..jedino novo kaj su stavili je senzor atmosferskog tlaka u blokovima..jer su se ameri imali problema ..oni koji žive na većimnadmorskim visinama.....a synerject je firma koja je smislila ubrizgavanje na 2t...ali oni rade samo ecu i raspršivač ... nama svima pznati po problemima..tj crkavanju...kompresor dellorto radi a benzinski injektor je siemens deka II
Zeljac:
naprijer moj brat ima piaggia mp3 250 ccm i ima isto direkno ubrizgavanje i ima na taj sistem preko usisa injektor
Daci:
ni jedan ditech nema PFI...a to je puno bolje nego DI kaj ima na ditechu....zato ću si ja napravit PFI samo da nađem puzdanog tokara
ive_91:
daci shebo si se, nije ti bolje. kod 2t nije sigurno. jer opet imas ko karb. smjesa goriva i zraka ti ode van, imat ces premalo benge, benga ce ti ulje ispirat.. ugl. sve u k. ode..
i tu su ti tlakovi benge i goriva.
sumnjam da se nest promjenilo osim kaj je sad tps 18mm i kaj ima taj senzor vise i sad ima vise "pameti" i mogucnosti koregiranja smjese tj. kolicine goriva..
tak da je lako moguce da trosi 10-15% manje, a ide isto.
da nije skupo i da se moze kupit komplet masina sa instalaciom i ak pase gore malossi ecu (sigurno ne pase) i polini casica...
bilo bi ebno dobro imat konja ko i sad sa kitom i da trosi manje.. :D
Iwo SR Tuono:
--- Citat: Daci - 16 Kolovoz, 2010, 03:10:50 ---kaj je tu novo..pa to ima svaki factory...lool..nikakva druga generacija ditecha nije doša...od kad je factory izašo ..jedino novo kaj su stavili je senzor atmosferskog tlaka u blokovima..jer su se ameri imali problema ..oni koji žive na većimnadmorskim visinama.....a synerject je firma koja je smislila ubrizgavanje na 2t...ali oni rade samo ecu i raspršivač ... nama svima pznati po problemima..tj crkavanju...kompresor dellorto radi a benzinski injektor je siemens deka II
--- Kraj citata ---
aprilia je izdala sluzbenu obavijest da su ovo 2.gen motora,samo sam zakasnio 4 godine
Koji jos factory ima skuter osim novog SR-a
Factory SR 1 i 2 ne postoje,tek od trece linije
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju