Tehnički kutak > Injection
2. generacija DiTech motora (Franco Morini/Suzuki based)
Daci:
ive imaš pravo u većini toga što si reko...al problem DI na 2t..konkretno na ditechu je taj jebeni ecu...tj. nema nikakav senzor osim otvorenost gasa...provjereno je već da se dobije na snazi sa PFI-jem..a i onda se širi spektar moguće uporabe cilindara jer se mogu pripasat cilindri sa minarelia i od morini carba...ak staviš i raspršivač skupa sa benzinskim neće dobro radit jer će kasnit paljenje ...ovak benzinski injektor 50 ms prije ubrizga nego raspršivač....pa taman se poklopi paljenje na vrijeme..budem ja probo pa ćemo vidjet kaj to je :)
ive_91:
probaj, nebi bilo prvi puta da prakasa veli drugo od teorije..
sad ide gore minareli mhr replica mislim da jace netreba na tech.. i to mi ide gore nadam se tokom zime.
malo se piknu kanali..
moj buduci setup:
malossi mhr replica malo dirnuta
malossi ecu
malossi fly
malossi produzeni
polini casica
polini speed control
yasuni r
svjecka veca (nabavit cu drugu malossi glavu i razbusit na vecu)
tps maknut sa usisa i stavit ga negdje uz ramu u najlon spojen sa sajlom a umjesto njeg stavit cijev 22mm sa leptirom koji bi u leru bio otvoren 20-30% te na ful gasu bi bio 100% (vise zraka u nizim i srednjim rpm). nadam se i boljim performansama jer sad kad maknem tps osim kaj dela ko traktor malo ljepse krece i ima malo vise snage.
razmisljam o barkit radilici ili da bi tokom ljeta odrijesio kesu i uzeo malossi jer mi izgleda neusporedivo jace od barkita.
i kao slag na tortu 1 malossi nalja i 1 polini nalja.
B.E.G.A:
--- Citat: ive_91 - 17 Kolovoz, 2010, 21:35:13 ---probaj, nebi bilo prvi puta da prakasa veli drugo od teorije..
sad ide gore minareli mhr replica mislim da jace netreba na tech.. i to mi ide gore nadam se tokom zime.
malo se piknu kanali..
moj buduci setup:
malossi mhr replica malo dirnuta
malossi ecu
malossi fly
malossi produzeni
polini casica
polini speed control
svjecka veca (nabavit cu drugu malossi glavu i razbusit na vecu)
tps maknut sa usisa i stavit ga negdje uz ramu u najlon spojen sa sajlom a umjesto njeg stavit cijev 22mm sa leptirom koji bi u leru bio otvoren 20-30% te na ful gasu bi bio 100% (vise zraka u nizim i srednjim rpm). nadam se i boljim performansama jer sad kad maknem tps osim kaj dela ko traktor malo ljepse krece i ima malo vise snage.
razmisljam o barkit radilici ili da bi tokom ljeta odrijesio kesu i uzeo malossi jer mi izgleda neusporedivo jace od barkita.
i kao slag na tortu 1 malossi nalja i 1 polini nalja.
--- Kraj citata ---
još ti sam fali moj RS2 :laughing7:
Iwo SR Tuono:
prije moj laser :laughing7:
ive_91:
zaboravio najbitnije yasuni r
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju