Općenito > Maxiskuteri
Hyosung MS3 250
tomasvus:
--- Citat: eladio - 09 Ožujak, 2011, 11:01:02 ---to s nogicom, sta se moze upalit ? obicno neda niti da ga upalis ? :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Ne, meni kad je na nožici on normalno upali ali kad mu daš gas ne reagira, počne nepravilno radit, uglavnom nemože se ni malo pokrenut!! Ta blokada je jako dobra stvar!!
Dal razmišljaš o promjeni auspuha? :) Trebalo bi Akrapovića stavit! 8)
stalker:
Nisam uvjeren u tezu da je Hyosungov agregat identičan Sym-ovom. Osim što imaju identičan display za prikaz kilometraže, goriva i rashladne tekućine,ne vidim druge sličnosti.
Inače moj Hyosung se sada primiče 9000 km i svakim danom sam zadovoljniji s njim.
O njegovoj izdržljivosti mogu samo navesti da sam prije par tjedna susjelovao u bikerskoj karavani Dubrovnik - Vukovar. Bio sam jedini skuteraš među chopperima i tourerima od kojihje većina prelazila 1000 ccm i niam uopće bio inferioran među njima. Vožnja do Vukovara se odvijala u jednom dana kao i povratak kući tako da smo ukupno prevalili preko 1300 km. Vožnja nije bila baš lagana,pogotovo na povratku kući pa sam s grupom od tri motora stigao iz Mostara u Dubrovnik ( oko 140 km) za sat i 25 minuta. Uz to smo prešli tri puta granicu i na svakoj se zadržali do 5 minuta.
Na kraju vožnje su mi svi bikeri među kojima je bio i onih sa 30-gdišnjim stažom odreda čestitali i premda su neki od njih u startu bili pomalo skeptični kad su vidjeli s čime krećem na toliki put, bez ustezanja promjenili svoje mišljenje.
Za cijelog puta sam potrošio oko 47 litara benzina po čemu ispadne da je prosjčna potrošnja bila oko 3,6 l/100 km.
Jedini kvar za ovo vrijeme je bila sirena koja je nedavno otkazala a nova me je koštala nekih 50-tak kn.
Stoga ako netko bude u prigodi da kupio ovakav skuter, bez dvojbe mu ga najtoplije preporučam. :n1:
derbiGP1:
zgodno izgleda, izgleda skupo :D
ako ti kazes da valja onda valja !
stalker:
Nakon hvalospjeva o Hyosungu da malo ispričam drugi dio priče, pravu kalvariju koju sam prošao.
Dakle, skuter je intenzivno vožen u svim uvjetima. Najdulaj tura je bila Dubrovnik - Vukovar u jednom danu sa moto karavanom. Sve je to kao od šale izdržao, čak na čuđenje ostalih učesnika sa puno jačim pilama.
Mažen je pažen, redovno servisiran i primicala mu se prva godina a na brojaču se okrenulo 11 000 km.
I onda prošlogg ljeta na povratku iz Žepča u Bosni na dionici auto puta kod Visokog odjednom je počeo gubiti snagu i grijati se. Zaustavio sam se,ali dalje nije išlo. :confused5:
Ostavio sm ga u Bosni i nakon 5 dana došaopo njega. Odvezao ga u Dubrovnik u servis koji nije ovlaštni ali ima neki ugovor sa Eurorentom.
U pitanju je bio leteći ležaj radilce. Preko Eurorenta sam dobio novu radilicu i sve što je trebalo promjeniti i nakon nešto više od mjesec dana opet je bio u voznom stanju.
Međutim, samo nakon tjedan - dva ponovno problemi. Motor se počeo spontano gaiti u vožnji, nije mogao raditi ispod 3000 o/min.
Nakon više mjesečnog pokušavanja da se otkrije kvar, zamjene svih potencijalno sumnjivih dijelova, više puta rađene kompjutorske dijagnostike nije dalo rezultata. Na kraju sam skuter poslao u Zagreb u ovlašteni servis gdje je proveo dva mjeseca i za to vrijeme mu je zamjenjen kompletan motor.
Dobio sam ga krajem siječnja i sada je OK ali ostaje misterija što se sve dogodilo nenadano da mu se najprije razleti leteći ležaj a potom kasnije i problemi s gašenjem kojima ni danas ne znam siguran uzrok.
veka84sb:
Ležaj može biti tvornička greška ,znalo se desiti da na skuteru novi ležaj ode nakon 100km ,staviš drugi (isti proizvođač) on odvrti 20,000km Problem je kod toga što ako ostane metalnih ostataka od ležaja onda oni zablokiraju protok ulja ,mašina se ne hladi i podmazuje kako treba pa vrlo brzo nastanu veća oštećenja.
Vidio sam to na novim autima i motorima.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju