Općenito > Maxiskuteri

Hyosung MS3 250

<< < (5/10) > >>

stalker:
Nakon što mi je na Hyosungu zamjenjen motor, upustio sam se u avanturu i s ekipom dubrovačkih bikera ponovno kao i prošle godine zaputio na put za Vukovar. Ukupno sam prevalio oko 1200 km u tih tri dana i Hyosung je sve torture izdržao bez problema. Bilo je jurnjave po slavonskim ravnicama ali penjanja preko bosanskih planina tempom koji su određivali višestruko jači motocikli.

Moj Hyosung nije nigdje posustao, čak nije ni gubio priključak ni na brdu ni kod pretjecanja. Na kraju puta me je ugodno iznenadila prosječna potrošnja koja je unatoč dosta oštroj vožnji iznosila mizernih 3 l/100 km jer sam na čitavom putu do Vukovara i nazad do Dubrovnika potrošio ukupno nešto malo više od 35 l benzina.

eladio:
ajde super , valjda vise nece biti problema,

samo peri i updejtaj nas..   :headbang:

stalker:
Prije desetak dana na Hyosungu je riknulo kvačilo anlasera tako da je vrtio uprazno i nije mogao upaliti. Dulje vremena sam to predosjećao i očekivao jer je znao proklizati i lupkati iz motora kod verglanja.
Odmah sam naručio iz Koreje nove dijelove i gle čuda - za samo 4 dana imao sam ih u rukama  :notworthy:
Nije baš jeftino, kvačilo sa pogonskim zupčanikom (koji nije bio neophodan) me došlo nešto manje od 1000 kn. Od toga 199 kn otpada na dostavu a od dealera sam već po običaju dobio mali poklon, ovog puta svjećicu za skuter.  :icon_thumright:

Sama izmjena kvačila se pretvorila u Sizifov posao pa je umjesto planiranih 2-3 sata trajala od 4 popodne do 2 poponoć.  :icon_tongue:

Na kraju sam ipak sve uspio zamjeniti i vratiti na svoje mjesto a staro kvačilo odlučio popraviti jer jedina stvar koja na njemu  ne valja je mala kružna oprugica koja drži valjčiće na okupu.

Kupio sam odgovarajući semering i iz njega izvadio oprugu te je prebaciona kvačilo umjesto potrgane. Prethodno sam ekscentrične valjčiće obrusio mikro brusilicom na mjestima na kojima dolazi do habanja i gdje onda štipaju i trgaju oprugu. Sada imam i jedno kvačilo u rezervi iako bih žarko želio da mi više ne zatreba.

Grale:
U vezi onog problema kad je mašina bloknula, jer se palila lampica za ulje?

SuperHik:
A da otvoriš servis za hyosung? :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju