Općenito > Maxiskuteri
Hyosung MS3 250
stalker:
Evo sam dogurao do 3000 km i dalje sam zadovoljan. Sada nakon što je motor razrađen i urađen prvi servis, vozim ga bez ograničenja.
Krajnja brzina je po brzinomjeru oko 150 km/h što je nerealno za ovakvo vozilo i sigurno dosta laže tako da bi po mojoj procijeni stvarna brzina mogla biti oko 130 km/h. To je sasvim dovoljno, čak i previše za ovakav skuter na kojem se sjedi kao na cruiser motociklu.
Potrošnja se ustalila na nekih 4l/100 km što je sasvim OK.
U međeuvremenu se pojavio još jedan mali problem. Naime, moj Hyo izgleda ne voli kišu a ja nemam garažu pa se dogodilo da su jednu noć nakon proloma oblaka proradila sva 4 žmigavca a da stvar bude gora ja sam nedugo prije ugradio malu buzzer sirenu koja svira kad su uključeni. Žmigaci su cijelu noć svijetili a sirena lagano bibikala je rih nisam mogao isključiti. Srećom ima led žmigavce umjesto običnih žarulja pa se nije istrošio akumulator.
Tek po prestanku kiše sam rastavio prekidač, očistio ga i ponovno podmazao ali sada redovito na ručice navučem veliku najlonsku vrećicu od Konzuma :icon_biggrin: kad pada kiša.
Prva sljedeća investicija je kupovine kvalitetne cerade.
Homer:
cerada je obavezna za ljubimca :)
no da ćeš naći kvalitetnu u Hrvatskoj.. hm. ja nisam uspio. ima jeftinih stvari koje mogu privremeno poslužiti ali jedinu kvalitetnu sam našao u Louisu. nepromočiva, rastezljiva, sa mekanim filcom iznutra. najbolje utrošenih 40€ na dodatnu opremu do sada :notworthy:
http://www.louis.de/_40bdaada801d463c5aa51496104c6a69be/index.php?topic=wgr&article_context=list&grwgr=560&wgr=350&list_total=15&new_step=18
http://www.louis.de/_40bdaada801d463c5aa51496104c6a69be/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=560&wgr=350&list_total=15&anzeige=0&artnr_gr=10008302 :icon_thumright:
dva ringa na prednjem kotaču za lokot, dva remena sa kopčama za zahaklat odozdola. što i nije tako neophodno ako nije baš bura, jer ta guma dobro stisne i pokrije skut
tomasvus:
Ja sam također zadovoljan vlasnik Hyusonga ms3 250! :notworthy: Imam ga od 6mj. prošle godine i nisam imao nikakvih problema sa njime! Motor je odličan, mala potrošnja, odlično leži u zavojima, dobro poteže, sve u svemu ODLIČNO! Jednom u prvim danima sam pomislio da se pokvario jer nije reagirao na gas..a to je bilo zato jer je nogica bila spuštena :icon_tongue:! haha, nisam znao :binkybaby:
eladio:
to s nogicom, sta se moze upalit ? obicno neda niti da ga upalis ? :icon_scratch:
Mr J:
Hyosung se bacio i u maxi skutere?! opa...
Evo jos jedne konkurencije kymcu i symu... Nice... ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju