Općenito > Maxiskuteri
Hyosung MS3 250
stalker:
Od jučer sam u posjedu novog Hyosunga MS3 250. Vidim da ovdje na forumu do sada nije spominjan pa da ga predstavim.
http://www.motorevija.com.hr/test/Hyosung_MS3_250
Dobio sam ga vrlo povoljno na jednoj aukciji jer inače nisam razmišljao o takvom nečem a uz cijenu me još privuklo to što ima ravan pod bez kojeg ne bih uzeo skuter ni pod razno.
Preuzeo sam ga u Splitu i lagano auto putem do Ravče pa onda običnim cestama dovezao u Dubrovnik.
Skuter puca od snage jer iz 250 ccm izvlači 25 KS i premda ga nisam stiskao do kraja jer je nov i u fazi razrade, stekao sam dojam da bi mogao kazaljku brzinomjera lako nabrati preko 150 km/h.
Vozački položaj je kao kod motocikla cruisera/choppera dosta udoban pa tek nakon višesatne vožnje poželiš protegnuti noge.
Prostora ispod sjedala ima dosta i komotno stane jedna integralna kaciga i ponešto opreme ili kišno odijelo. Možda bi stala i "tuta" ali pošto ne nosim te kacige koje nemaju homologaciju, montirat ću stražnji kufer jer uvijek nosim dvije kacige.
Na testovima mu zamjeraju na premalom rezervaru od samo 9 litara ali meni je bio dostatan za put od Splita do Dubrovnika gdje sam na 240 km potrošio nekih 7,5 litara. Vjerojatno će potrošnja biti nešto veća kad ga budem vozio bez limita ali po ovome sada sam potpuno zadovoljan.
eladio:
opa daj koju sliku :toothy10:
stalker:
Evo par fotki na brzinu snimljenih mobitelom.
Dupli diskovi sprijeda su rijetki u klasi 250 ccm
eladio:
hyosung , suzuki i ostale marke koje preko eurorenta su zastupane u Hr nikako da dodju na svoje :dontknow:
nekako mi se cini da bi bilo vise hyosunga u hr da se promjeni zastupnik , i dodje neko ozbiljniji :redface:
kengur:
--- Citat: eladio - 14 Kolovoz, 2010, 18:10:25 ---hyosung , suzuki i ostale marke koje preko eurorenta su zastupane u Hr nikako da dodju na svoje :dontknow:
nekako mi se cini da bi bilo vise hyosunga u hr da se promjeni zastupnik , i dodje neko ozbiljniji :redface:
[/quot
mislim da si u pravu jer niti ja nemem ljepih iskustava sa njima zapravo nikad me više nebudu ni vidli. :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju