Općenito > Maxiskuteri

Hyosung MS3 250

<< < (2/10) > >>

stalker:
Do sada sam sa Hyosungom okrenuo nešto više od 2000 km i nakon početnih problema pomalo sabirem ukupne dojmove.
Da nije bilo nesrtenog kvara na kočnicama vjerojatno bih do sada bio navrtio još više km jer sam dosta vremena morao voziti starog Stalkera dok sam čekao lajtung zadnje kočnice i homologacijski list.
Naime, već treći dan nakon preuzimanja sam ostao bez integralne kočnice pošto MS3 lijevom ručicom koči po jedan prednji i zadnji disk.
Ispostavilo se da je kočiono crijevo negdje bilo porozno i puštalo je kočionu tekućinu.
Riješenje je bilo novo crijevo i kad sam ga dobio i montirao sve je bilo OK.
Još da nisam morao danima čakati da mi prodavač pošalje homologaciski list, bi bih ga davno prije registrirao.
Sve u svemu, danas sam zadovoljan jer Hyosung ispunjava sve moje potrebe.

Dzo:
240 kilometara sa samo 7.5 L goriva? pa to je fenomenalno! 25 konja je vise nego dovoljno kada je u pitanju maxi skuter. Meni se dopada tvoj model, vrlo je lep ali nikada nisam imao priliku da vozim tu marku. Na nasem trzistu su jako skupi, ta marka ima neverovatno visoke cene, ne znam iz kog razloga. Lepo izgledaju, podseca na Hondu Reflex koliko se secam ili na Jonway Ranger 250. Ako se ikako mogu uporedjivati Jonway i Hyusong imao sam prilike da vozim Jonway-a. Isto vrlo masivan skuter, jako lepo vuce i jako malo trosi a neverovatno udoban.

Posle ovog texta ozbiljno cu razmisliti o nabavci maxi skutera!
pozdrav

JogFromYamaha:
hyosung ti koristi sym motore elektroniku cak imaju i symove instrumente.
pogle si malo symove skutere u toj klasi pa ces vidjet da je sve skoro od njih kupljeno

eladio:
sve zvuci dosta dobro..

jedini potencijalan problem je sto nema nekog zastupnika , pa ako se nesto "desi".. :dontknow:

JogFromYamaha:
imas za sym zastupnika a masina i struja je 100% od syma tako da i nije tolki problem

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju