Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Izlet...rostilj...itd.... ***07.10.2007. Nedjelja***
Benjamin:
Meni sve pase...aj dogovorite nesto pa javite.
greenlite:
e ljudi , ja sam se vozio prek medvednice (mislim barem tako da je bila medvednica)od marije bistrice pa do sesveta, Koja zakon cesta, dobro za 70kmh baš i nije,ja sam vozio cca 110kmh, zavoji u obliku slova "u". Zavoji, usponi, dolovi, ma ludnica :headbang: Dobra ideja za Zagorje, Ima još i Krapina, Trakošćan, Grebengrad, Ivančica... Ajde možemo i u ponedeljak
zaprudanec:
--- Citat: KicHo7 - 05 Listopad, 2007, 14:23:29 ---ovako...posto sam ja iz Zagorja bil bi red da vam preporucim neka mjesta...
"Lojzekova hiža" u Gusakovcu blizu Marije Bistrice - seoski turizam i domaca hrana, lijepa okolina
ak hoćete na pizzu daleko najbolja i najveća je u "oro-goro" pizzeriji u Oroslavju
pa sad...da znam kaj se tocno trazi, mogu vam dat i jos više informacija i savjeta... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ovo bi trebalo isprobati. prijedlog mi se sviđa. zapravo izaberemo nešto za prvi put pa onda dalje redom. mislim da je svejedno gdje idemo.
Benjamin:
Meni isto svejdno...nije predaleko a ono opet veliki dir je...
Lav:
--- Citat: Benjamin - 05 Listopad, 2007, 19:26:07 ---Meni isto svejdno...nije predaleko a ono opet veliki dir je...
--- Kraj citata ---
Meni takoder paše , samo da još sve tocno dogovorimo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju