Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Izlet...rostilj...itd.... ***07.10.2007. Nedjelja***
robert:
ok, idem i ja! 3000 km servis na luni je prosao bez problema!
ChRiStIaN:
super...a kod "lojzekove hize" se moze i fuca odigrat...a u oro goro dolaze 90% gostiju iz ZGBa pa onda znate da je pizza dobra :icon_thumright:
zaprudanec:
--- Citat: KicHo7 - 05 Listopad, 2007, 20:15:41 ---super...a kod "lojzekove hize" se moze i fuca odigrat...a u oro goro dolaze 90% gostiju iz ZGBa pa onda znate da je pizza dobra :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ajd nam složi neki itinerer : zagreb - ? - ? - Zagreb. najbolhje znaš mjesta, cestu i ostalo :headbang:
ChRiStIaN:
preporucam ovako...ja vas pricekam kod zaboka pa idemo kroz tuheljske toplice do Klanjca, iz Klanjca prema Mihanovićevom dolu di je spomenik i ono sve rijeci himne i kaja znam kaj sve ne, zatim nastavimo do kumrovca (isto ima zanimljivosti za pogledat), mozemo onda prema Desiniću do Krapine i onda kroz Mirkovce do (Bedekovčine di ja živim) i nastavit do "lojzekove hiže" od tamo odemo do Marije Bistrice i vi kroz laz do ZGb-a nastavite a ja odem doma.
samo mozete zamjenit da idete prvo npr MB pa onda na kraju na veceru i fucu poslije...odlucite se ;)
zaprudanec:
--- Citat: KicHo7 - 06 Listopad, 2007, 15:11:39 ---preporucam ovako...ja vas pricekam kod zaboka pa idemo kroz tuheljske toplice do Klanjca, iz Klanjca prema Mihanovićevom dolu di je spomenik i ono sve rijeci himne i kaja znam kaj sve ne, zatim nastavimo do kumrovca (isto ima zanimljivosti za pogledat), mozemo onda prema Desiniću do Krapine i onda kroz Mirkovce do (Bedekovčine di ja živim) i nastavit do "lojzekove hiže" od tamo odemo do Marije Bistrice i vi kroz laz do ZGb-a nastavite a ja odem doma.
samo mozete zamjenit da idete prvo npr MB pa onda na kraju na veceru i fucu poslije...odlucite se ;)
--- Kraj citata ---
...druže KicHo7, mi ti se kunemo
da sa tvoga, puta ne skrenemo ... :notworthy:
ja sam uvjek za :headbang: a i ovo mi se čini lijepa dionica
kruha, jajca i krumpira (ja bi još ubacio pršut)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju