Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Izlet...rostilj...itd.... ***07.10.2007. Nedjelja***
ChRiStIaN:
meni se Grobnik više sviđa nego smeće od plitvica i tam bi rado išo. A kaj se tiče ZGB-a opet sam za
greenlite:
ja kad sam išo sa kolegama nije bilo beda na granici, tad smo još imali 50ccm, uredno su nas pustili
zaprudanec:
Pa možemo mi i u ponedjeljak kad je neradni dan, recimo vožnjica do velikog tabora
zaprudanec:
dakle, nakon više telefonskih razgovora sa forumašima, zaključili smo da bu u ponedjeljak neradni i lijep sunčan dan koji bi trebalo dogovoriti i odvoziti. dosta ih se i slaže da se napravi jedna vožnjica po zagorju, nađe neko seosko gospodarstvo sa domaćom klopicom i to je to. za to ne treba puno love, lijepa priroda, a možemo i okrenuti roštilj. iako sam više da dođemo nagdje na gotovo, više bu zaj... po cesti :headbang: :laughing9: :toothy10: :toothy9: :toothy12: :happy6:
ChRiStIaN:
ovako...posto sam ja iz Zagorja bil bi red da vam preporucim neka mjesta...
"Lojzekova hiža" u Gusakovcu blizu Marije Bistrice - seoski turizam i domaca hrana, lijepa okolina
ak hoćete na pizzu daleko najbolja i najveća je u "oro-goro" pizzeriji u Oroslavju
pa sad...da znam kaj se tocno trazi, mogu vam dat i jos više informacija i savjeta... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju