Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Izlet...rostilj...itd.... ***07.10.2007. Nedjelja***
mrcina:
ma što god rekli da luna nema dobre kočnice ipak je sve prošlo ok jer se robi zaustavio tj.usporio toliko da je mogao i stat ali kak ga glupača nije registrirala neznam.
takav slučaj imao sam i ja tu kod sebe samo po čistom i svjetlom danu.
glupača uopče nije gledala u mom pravcu več je samo iscurila pred mene kao da ne postojim.
nije ni okrenula glavu da pogleda u mom pravcu dali auto/motor/bicikl/kamion/bus dolazi njoj sa desne strane ,a njoj je znak stop.
zaprudanec:
kako postupiti u takvoj situaciji:
ODVALITI VOZAČU-ICI NOGOM RETROVIZOR!!!
Imao istu situaciju i s autom i motorom. Zato kad kog prolazim pored pristupnih cesta više gledam sa strane nego naprijed.
robert:
sorry sto nisam stigao jucer napraviti download!
veceras ce biti gotov oko 22.00h !
odlucio sam se staviti orginalne slike u download i bit ce nekih 500 Mb !
slike su u formatu 3888 x 2592!
robert:
hvala bogu, alahu, budhi, indijskoj svetoj kravi i svemu u sto covjek vjeruje!
nakon skoro 5 sati je vas download sa slikama iz zagorja gotov!
kao sto sam rekao download sa orginal slikama u najboljoj rezoluciji je oko 500 mb i bit ce samo iducih 5 DANA dostupan!
od sada pa na dalje slike se mogu preko downloada samo u smanjenoj rezoluciji dobiti ili da narucite cd sa slikama!
DOWNLOAD:
http://www.roberts-zippo-ecke.de/include.php?path=content/download.php&contentid=114&PHPKITSID=578c72f6f746f84d3a99e002adb4fd3f
Genesis051:
--- Citat: zaprudanec - 09 Listopad, 2007, 22:04:00 ---
pa nije valjda da jedino ti furaš skuter u citavoj rijeci. pokreni ove svoje pa udruzenim snagama.
ne trazimo ekskluzivu, jel tako momci? :headbang:
--- Kraj citata ---
Hehe... nisam (jedini), naravno, ali sam slabo u vezi s riječkom ekipom, jedini "ozbiljan" (mislim na godine, ne ponašanje :laughing7:) s kojim sam bio u kontaktu, je otišao živjet i radit bliže curi... u metropolu...
(ostalo, nazad u "temi", otvorenoj za tu namjenu)...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju