Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Izlet...rostilj...itd.... ***07.10.2007. Nedjelja***

<< < (29/44) > >>

Benjamin:
Ja neznam ta imena...meni je jasno kad mi velite...dodi do jaruna,ciboninog tornja,mecdonalds na vrbanima,auto will,glavna zgrada INE tak nes...dajte neko jednostavno mjesto....

divlja mora iz Remetinca dolaziti pa sam se ja dogovorio da cu se s njom nac negdje pa da zajedno dodemo..ona je tam kod rotora tam je i onaj parking od Bille.

robert:

--- Citat: Benjamin - 07 Listopad, 2007, 19:37:40 ---Ja neznam ta imena...meni je jasno kad mi velite...dodi do jaruna,ciboninog tornja,mecdonalds na vrbanima,auto will,glavna zgrada INE tak nes...dajte neko jednostavno mjesto....

divlja mora iz Remetinca dolaziti pa sam se ja dogovorio da cu se s njom nac negdje pa da zajedno dodemo..ona je tam kod rotora tam je i onaj parking od Bille.

--- Kraj citata ---
onda cu ja vas kod rotora pokupiti! recimo u 9.15 (recvi divljoj da cekate kod onog tehnickog pregleda blizu rotora) i idemo u gajnice po ostale!

Benjamin:
dobro sad ja jos samo moram skuziti kak doci do tam kroz grad jel inace idem s autom prek autoputa...

zaprudanec:
benjamine, ideš samo po slavonskoj aveniji. prođeš podvožnjak ispod savske. još ravno. sa desne strane češ vidjeti novi hotel antunović. 500 m poslije njega je konzum. tu na parkingu u 9.45?
a ina gajnice je odmah poslije križanja u gajnicama na bolonji. tam dođemo u 10

zaprudanec:
mislio sam da vas dočekam prije da ne lutate do gajnica

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju