Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Izlet...rostilj...itd.... ***07.10.2007. Nedjelja***

<< < (30/44) > >>

zaprudanec:
dajte samo napišite ko gdje dolazi da se ne čekamo bez veze

robert:

--- Citat: Benjamin - 07 Listopad, 2007, 19:50:36 ---dobro sad ja jos samo moram skuziti kak doci do tam kroz grad jel inace idem s autom prek autoputa...

--- Kraj citata ---
znas sto, ja cu doci po tebe pred san antonio i onda idemo po divlju i onda u gajnice!

Benjamin:
Ja idem kod divlje doma tak sam se dogovorio...moram ju zbuditi  :toothy12: i onda idemo s robertom nekam....tak da je idem u Remetinec i tamo cemo ja divlja i robert biti i onda robert vodi dalje....

robert:

--- Citat: Benjamin - 07 Listopad, 2007, 19:54:24 ---Ja idem kod divlje doma tak sam se dogovorio...moram ju zbuditi  :toothy12: i onda idemo s robertom nekam....tak da je idem u Remetinec i tamo cemo ja divlja i robert biti i onda robert vodi dalje....

--- Kraj citata ---
dogovoreno, onda vas pokupim kod tehnickog blizu rotora i onda idemo direktno u gajnice!
ALI MOLIM VAS NAJKASNIJE U 9.15 DA BUDETE TAMO VAS DVOJE! :toothy12:

Lav:

--- Citat: zaprudanec - 07 Listopad, 2007, 19:50:53 ---benjamine, ideš samo po slavonskoj aveniji. prođeš podvožnjak ispod savske. još ravno. sa desne strane češ vidjeti novi hotel antunović. 500 m poslije njega je konzum. tu na parkingu u 9.45?
a ina gajnice je odmah poslije križanja u gajnicama na bolonji. tam dođemo u 10

--- Kraj citata ---
Ja onda dodem kod konzuma, tamo se nademo valjdacemo se nac , mene se po runneru iz  avatara moze prepoznat.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju