Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Izlet...rostilj...itd.... ***07.10.2007. Nedjelja***

<< < (28/44) > >>

ChRiStIaN:
btw. greenlite zake nebi ti iso kroz Zagorje? blize ti je 350 put lol...i ides samnom i tommekom do zaboka

Benjamin:
E postoji jedan problem.....sve ovo kaj ste vi nabrojali...ja nis neznam di je to....ja uc se nekak s divljom nac negdje di ja i ona znmo....dajte neko mjesto di znam ja i ona doc....nisam ja bas upoznat tak dobro s gradom....pa ono....

robert:

--- Citat: Benjamin - 07 Listopad, 2007, 19:29:11 ---E postoji jedan problem.....sve ovo kaj ste vi nabrojali...ja nis neznam di je to....ja uc se nekak s divljom nac negdje di ja i ona znmo....dajte neko mjesto di znam ja i ona doc....nisam ja bas upoznat tak dobro s gradom....pa ono....

--- Kraj citata ---
ni ja nisam bas siguran ali ako je to ona ina u gajnicama na aveniji bologne onda mi je sve jasno!

Lav:

--- Citat: Benjamin - 07 Listopad, 2007, 19:22:00 ---2.ostatak ekipe dolazi direktno na INA Gajnice u 10 sati

Jel to ona inina velia staklena zgrada tam di je SS nekad imao susreta...

--- Kraj citata ---
To ti nema veze s tim Ina u Gajnicama ti je poslje Vrapca .

Lav:

--- Citat: robert - 07 Listopad, 2007, 19:32:09 ---
--- Citat: Benjamin - 07 Listopad, 2007, 19:29:11 ---E postoji jedan problem.....sve ovo kaj ste vi nabrojali...ja nis neznam di je to....ja uc se nekak s divljom nac negdje di ja i ona znmo....dajte neko mjesto di znam ja i ona doc....nisam ja bas upoznat tak dobro s gradom....pa ono....

--- Kraj citata ---
ni ja nisam bas siguran ali ako je to ona ina u gajnicama na aveniji bologne onda mi je sve jasno!

--- Kraj citata ---
To ti je ta Ina.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju