Tehnički kutak > Tuning skutera

SF 2 trebam par savijeta oko setupa

<< < (4/12) > >>

Drnda:
ako je do te debelog dijela sa gumicom na vrhu onda bi pustao na oduske.. tj , ako ode guma na tome, prelijevao bi karb bengom i tekla bi negdje van....
sada za dim, to je tako normalno kada stoji dulje u leru da ce dimiti i malo teze krenuti,..jbg, nakupi se smjese pa dok sagori...

Ivan_drifter:

--- Citat: Drnda-1 - 15 Kolovoz, 2010, 20:56:36 ---mozes li mi pojasniti zasto nije dobro prati deklo... sto ce mu biti.. mozes ga slobodno napuniti pun vode , kroz rupe izadje sve a i od topline prijenosa ispari sve sto ostane.. nemas frke za to  :icon_thumright:
za karb.. ako mislis na onaj saraf na dnu za ispustanje benge.. ako si ga odvio.. benga bi stalno trebala curiti van.. jer plovak regulira kolicinu benge u casici tj zatvara dovod.. a to je ispod plovka i na taj nacin zeznes plovak jer on smatra da nikako ne puni casicu i omogucuje protok benge prema dnu casice...

--- Kraj citata ---
al drnda gledaj on ce curit to stoji al ako motor neradi trebao bi mu vakum ventil zatvoriti dovod benge  :dontknow:

Drnda:
gle.. bengu ne zatvara vakuum.. on je tu umjesto pipice kao na tomosima.. od na podtlak radi, tj ako skut ne radi ne pusta bengu, ako skut radi onda tece.. ali i ako on nevalja tu je plovak pomocu toga klipica sa gumicom na spicu da zaustavi da prelijeva....

Ivan_drifter:
gle drnda to sam i ja reko al curit benge moze tolko dok ima u casici ako motor neradi jer neradi vakum da pusti iz rezervara a i plovak neda tako da....nesmije curit non stop kad skine saraff na casici ....

gocosf2:
da skužili ste sta hocu rec ja kad bi ostavio taj vijak odvrnut cijeli rezervar bi iscurio van a nebi smio pogotovo ako motor neradi ... jasno mi je da ako motor neradi mogu zeznit plovak jer je šaraf za ispuštanje niže pa plovak padne i otvori dovod ali tada treba proradit gore onaj ventil... ali cini mi se da nista od toga ne radi jer skroz dobiva previše goriva ....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju