Tehnički kutak > Tuning skutera
SF 2 trebam par savijeta oko setupa
gocosf2:
--- Citat: gocosf2 - 14 Kolovoz, 2010, 15:16:03 ---puno hvala ... ako zapne di ja pitam ...
--- Kraj citata ---
evo zapelo je ... stvar je ovakva... problem je u karuburatoru ... malo sam ga rastavljo ovih dana jer mi je previse smrdilo gorivo i jer je trošio ko tenk a nejde nista ... koliko sam uspio zakljucit problem je u plovku tj u onom malom zeljeznom (neznam kako bi to nazvao) sto plovak treba podići da zaustavi dovod goriva ... znaci kad sve to vratim tj sastavim i odvrnem onaj vijak za ispuštanje viška goriva u kadici gorivo ne prestaje curit nego baš curi jednakim mlazom van ... jel problem u plovku tj toj maloj stvarcici koju plovak podiže ili ?? možda mi neki dio fali u tom mehanizmu sto je lako moguce jer nisam samo ja rastavljao taj karb...
gocosf2:
--- Citat: Drnda-1 - 14 Kolovoz, 2010, 10:52:38 ---sve si sam rekao.... tocno to... i obicno se probusi jos 4-5 rupa naprijed gdje je variomat :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
imam jedno glupo pitanje kako pereš motror sa izbušenim deklom jel nesmeta ako uđe voda u prijenos ??? :toothy10: :toothy10:
Dejan_22:
nebi smio baš špricat mlazom vodu unutra da se nenakuplja unutri
a ako koja kap ode nije toliko strašno, ja obično prakticiram da motor nepalim odmah nakon pranja, bilo koji
isto kao da po kiši voziš, nije baš dobro, ali neće mu ništa bit
Drnda:
mozes li mi pojasniti zasto nije dobro prati deklo... sto ce mu biti.. mozes ga slobodno napuniti pun vode , kroz rupe izadje sve a i od topline prijenosa ispari sve sto ostane.. nemas frke za to :icon_thumright:
za karb.. ako mislis na onaj saraf na dnu za ispustanje benge.. ako si ga odvio.. benga bi stalno trebala curiti van.. jer plovak regulira kolicinu benge u casici tj zatvara dovod.. a to je ispod plovka i na taj nacin zeznes plovak jer on smatra da nikako ne puni casicu i omogucuje protok benge prema dnu casice...
gocosf2:
--- Citat: Drnda-1 - 15 Kolovoz, 2010, 20:56:36 ---mozes li mi pojasniti zasto nije dobro prati deklo... sto ce mu biti.. mozes ga slobodno napuniti pun vode , kroz rupe izadje sve a i od topline prijenosa ispari sve sto ostane.. nemas frke za to :icon_thumright:
za karb.. ako mislis na onaj saraf na dnu za ispustanje benge.. ako si ga odvio.. benga bi stalno trebala curiti van.. jer plovak regulira kolicinu benge u casici tj zatvara dovod.. a to je ispod plovka i na taj nacin zeznes plovak jer on smatra da nikako ne puni casicu i omogucuje protok benge prema dnu casice...
--- Kraj citata ---
oke onda za prijenos nema brige ....
nisi me razumio za karburator tj ja se nisam bas najbolje izrazio ... kad zavrnem onaj vijak dolje za ispustanje goriva onda mi kroz auspuh se baš jako osjeti miris goriva i jako troši (preko 5 l)... ponekad ako je duže u leru onda kad mu okrenem full gas ide bijeli dim van i treba mu puno vremena da krene... skroz sumnjam da nesto nije u redu sa plovkom ali plovak je u redu nego mislim da je onaj zeljezni klin sto ima onako gumicu na vrhu koji bi trebo zatvorit dovod goriva kada se plovak digne, mislim da on ne zatvara dobro ... jel ima shema negdje probo sam proguglat ali nisam nasao nijednu pravu shemu da vidim jel možda fali nešto ....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju