Tehnički kutak > Tuning skutera

SF 2 trebam par savijeta oko setupa

(1/12) > >>

gocosf2:
Pozdrav svima! evo ovakva je stvar ... zelim malo tunirati svog SF2 , dakle nabavio sam zasad leo zx i polini speedcotrol vario... Sad me zanima koji karburator i koji remen te koje rolice i federe. Tj zanima me kako da to sve najbolje uštimam i koliko ce me to kostat... nezelim makinu dirat to nek ostane serijala dok ide ide... bitnije mi je ubrzanje od krajnje ...
unaprijed hvala

Drnda:
tvornicki remen, karb i centralni feder, rolice 7 grama, dizna 72, sustice zelene iz malossi pakiranja.

gocosf2:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Kolovoz, 2010, 19:16:47 ---tvornicki remen, karb i centralni feder, rolice 7 grama, dizna 72, sustice zelene iz malossi pakiranja.

--- Kraj citata ---

tvornički imam sada a jedan također tvornički mi se razletio u 1000 komada a ovaj sada se grije ko blesav ... zapravo cijeli prenos se grije jako ... nisam još stavio novi speedcontrol gore to cu kad kupim remen... mislim da mi nece tvornicki biti dobar tj da ce se grijat i gubit performanse... nisi naveo kakav feder i koji karburator ... i nemoj zamjerit neznam sto ti znači "sustice" ali pretpostavljam da su federi kvačila???

Drnda:
sustice su ona 3 federa kvacila, centralni feder, tj onaj veliki ostavi tvornicki.. deklo izbusi.. zato se grije prijenos.. to je kod svakoga pezoa..ili kupi kevlar remen, ali svakako je preporucljivo probusiti deklo...

gocosf2:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Kolovoz, 2010, 21:09:39 ---sustice su ona 3 federa kvacila, centralni feder, tj onaj veliki ostavi tvornicki.. deklo izbusi.. zato se grije prijenos.. to je kod svakoga pezoa..ili kupi kevlar remen, ali svakako je preporucljivo probusiti deklo...

--- Kraj citata ---

dakle po tvom mišljenju da ostavim karburator serijski samo da stavim diznu vecu (72), ostavljam centralnu, kevlar remen, rolice 7 g, zelene federe kvačila i da probušim dekl... jel dekl bušim na onim udubinama sto se vide iz vana tamo na onom djelu sto prekriva zvono??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju