Tehnički kutak > Tuning skutera

SF 2 trebam par savijeta oko setupa

<< < (5/12) > >>

Ivan_drifter:
otpoji gorivo na karbu di dolazi i glaedaj oce li curit gorivo ako curi a motor ugasen onda je 100% oso vakum ventil i jos ako ti baca i na vakum cjev benzin sto je moguce (provjeri) da ti trosi i zaljeva....

Drnda:
ma gle.. meni na bivsem nije valjao vakuum, samo je curilo bez obzira jel upaljen.. ali kada on nevalja svejedno sam plovak zatvara dotok kada se casica napuni, stoga ako je plovak ok, onda nemas brige.. ne trosi zbog toga sto vakuum nije ok...

gocosf2:

--- Citat: Ivan_drifter - 16 Kolovoz, 2010, 11:45:43 ---otpoji gorivo na karbu di dolazi i glaedaj oce li curit gorivo ako curi a motor ugasen onda je 100% oso vakum ventil i jos ako ti baca i na vakum cjev benzin sto je moguce (provjeri) da ti trosi i zaljeva....

--- Kraj citata ---

oke pokusat cu tako posljepodne ... samo mi nije jasno gdje ode preko 5l goriva a ne curi nigdje onak cisto van ... nego bas smrdi dok radi iz auspuha...

gocosf2:

--- Citat: Drnda-1 - 16 Kolovoz, 2010, 11:50:01 ---ma gle.. meni na bivsem nije valjao vakuum, samo je curilo bez obzira jel upaljen.. ali kada on nevalja svejedno sam plovak zatvara dotok kada se casica napuni, stoga ako je plovak ok, onda nemas brige.. ne trosi zbog toga sto vakuum nije ok...

--- Kraj citata ---

sad smo rekli da ako motor neradi i vakuum  ventil nevalja da bi trebalo svo gorivo iscurit van ... ali ako pretpostavimo da vakuum ventil neradi i da je zatvoren onaj vijak za višak goriva gdje to  gorivo ode i zasto ga stalno preljeva ... po mirisu se osjedi da ne sagorijeva dobro i nemože skuc ić 65 i gutat evo točno da ti kažem 4.8 L sam tenkiro i napravio 90 km ....

Ivan_drifter:
e al zato mu moze bacati na vakum bengu...i to je problem kod vakum ventila

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju