CITIRAM GIZOV TEXT(crnom bojom) I ODGOVARAM PO DJELOVIMA PLAVOM BOJOM
Slika jasno pokazuje da se svječica NE riješava ulja koje se taloži na njoj. Samo su 2 moguća uzorka a to su ili previše ulja ili prehladna svječica
prehladna nije jer je ona koja i treba bit, možda uzrok može biti starost svječie, možda i ne može ima jedno 7-8ooo km.
U tvom slučaju ispada oboje jer je talog veći od ičega što sam ikada vidio. Koje ulje koristiš
koristim fuchs silkolene scoot sport 2 zadnjih 12000 uz samo par izleta , možda 2 litre... repsola i inino neko sintetičko bilo hića jer sam osto bez ulja daleko od svegai jesi ti 100% siguran u omjer koji radiš u omrjer sam
u omjer sam bio siguran prije kad sam radio sa špricom točno u ml, npr na 5 litri benge, deci ulja, a u zadnje vrijeme mi se to neda pa onak od oka bacam, kak imam oznake na boci 800ml pa onak stavim ju na ravno vidim da je 800 i gledam da nalijem dok dođe do 700 pa nalijem 5 litri u tank, znači moguće je da sam zadnjih par tisuća možda koji put malo bogatije smješo, u najgorem slučaju 2,5% al dosta često dobro odmjerim ?
I samim time nemaš iskru
moguća mogućnost za nevaljalu iskru može biti ta da je gore struja od 50ccm, a pa možda kut nevalja i paljenje kasni ali kad sam to zamjenio nisam primjetio razliku u performansi kako spada što može biti još jedan potencijalni problem no isto tako može ukazivati na lošu smjesu
za smjesu znam da je loša jer je ovo phbg rejsing ds koji ima takav setup i nikako da se ulovim toga da pribavim potrebne komponente, štelo sam kolko sam mogo za ful gas jer se tako najčešće vozim,smjesa je bogata od lera do ajmo reć pol gasa i to se osjeti.
Dakle, svječica mora raditi 3 stvari:
1. paliti smjesu preko iskre koja mora biti dovoljno jaka.
2. Odvoditi toplinu preko tijela svječice
3. Sama se čistiti od taloga ulja ako je smjesa ispravna.
Ti pak imaš taloga i po svječici i po glavi u enormnoj količini. Po glavi me ne čudi jer termogrupu ne otvaraš svaki dan
termogrupu sam otvorio prije nekih 5000 onako bezveze da pogledam, isto je bilo nataloženo ovak, to sam počistio i eto vidiš da se opet u tom periodu nakupilo toga ali po svječici... toga NESMIJE biti.
PS
Sad kad gledam svječicu, rekao bi da griješiš u postotku ulja ili ti je smjesa toliko bogata da se ne razvija dovoljna temperatura izgaranja da ulje uopće sagori. Samim time imaš taj talog.
Znači, svječica mora imati oko 800+ stupnjeva kad smjesa izgara da bi se očistila, ti nemaš valjda upola toga. Isto tako, temperatura se ne odvodi samo sa svječicom, to je velika greška koju mnogi rade.
Lupe hladnu svječicu pa se čude da skut ne ide kako treba, da imaju talog i da to ne radi kako treba. Svječica mora biti čista, sa minimalni talogom a glavnina hlađenja se dešava preko 2 glavna mehanizma hlađenja motora a to su aktivno hlađenje preko vode/ventilatora i dotok hladne smjese koje ti očigledno imaš puno previše. Prekontroliraj si diznu, smjesu na svim otvorima gasa i nabavi novu svječicu 8icu. Ako ni to ne pomogne, probaj sa 7icom na kratko da vidiš dali ima poboljšanja.
na pamet mi pada još jedna teroija, spuh se raspao, čok i ja ga neki dan raskopali i izvadili hrpu toga van, vidilo se da je onaj rezonantni dio u djelovima tak da od njega nije ništa ostalo, možda je i to razlogPPS
Temepraturu u najvećem postotku (ako je ostalo kako bi trebalo biti) stvaraju okretaji a ti iste nemaš i još uz to imaš veću termogrupu koja je momentna a ne briljira snagom kao posljedicom okretaja što opet znači da mi se sve čini kako ti imaš problema sa prebogatom smjesom tj. sa preniskom temperaturom izgaranja koja opet, ne mora biti povezana direktno sa smjesom. Ulje i tu igra ulogu. Ako ne izgara onda se taloži i ne odvodi temepraturu sa termogrupe adekvatno pa ti se pak čini da je svječica čak i pretopla.
Da me krivo ne shvatiš, ovo je na prvu loptu. Za potpuni odgovor bi morao pregledati cijeli skut no za to nemam ni vremena ni volje. Probaj.... javi što se desilo pa če se već nači riješenje.
evo slika spuha iznutra da se vidi o čem pričamnije bajna jer sam imo samo mob šugavi kod sebe al da se vidi o čem je rječ
i jedna iz zajebancije, ovim putem mnogo zahvaljujem ČOKu na ispomoći, i moram pohvalit da jebeno vari
tak da ak iko treba nek mu se javi , rješava zaštopane spuhove po hitnom postupku
malo za reklamu
SUTRA idu nove karike i nova osmica, sedmicu se ne usudim stavit, pa ćemo vidit ak ima pomaka, ak ne probat ću i sedmicu al na kratko samo, moram još tu iglu nabavit, možda i klipić