Nekak mi se činilo da je slaba kompresija, kad okrećem rukom onaj ventilator, skoro me opće ne sprječava otpor , tj kompresija malo sam to raskopo pa da vidimo šta je...
termo grupa navodno ima 13-14000km, druga polovica tih kilometara nije vožena pažljivo, gaženo je na hladno i još je dio tih kilometara (recimo 100) voženo bez auspuha, začudo nema nekih extra riseva na cilindru al ima par nekih anomalija koje mi nisu jasne....
prvo za ove karike, ako uzmemo u obzir da je ovo cilindar promjera 5cm, je li potrebno mijenjati ove karike? :
jače potrošena
sjećam se da se spominjala neka brojka 0,7 a sudeći po ovoj slici sam izmjerio da je ovaj zazor 0,6 do 0,7
druga karika je manje potrošena kolko mi se čini
zanima me sd koji je ovo k**ra* kak se to uspilo dogodit (ovo malo neko g#vn% grbavo, baš je onak hrapavo, i ove gore točkice neke mrlje zapečene
kak da se rješim ovih ostataka dihtunga bezbolno, ako je moguće bez pretjeranog struganja, ako ima neka kemikalija koja to može omekšat pa da se lagano skine???
zašto mi se nakuplja tolko gareži??? kak da počistim to? jel treba to opće čistit?
ručno mješam 2 jebenih %(makar bi trebalo malo više za zračnjaka) scoot sport 2 za kojeg su neki tvrdili da ne ostavlja garež, jel može bit do toga kaj mi je malo bogata smjesa na nižim otvorima gasa?
na kraju, jel se isplati opće uložit 300 kn u karike(140kn komad + dihtung) s obzirom na stanje cilindra, kolko još može vozit taj cilindar po vašoj procjeni?