Općenito > Generalno o skuterima
Kako perete i održavate svoje ljubimce na dva kotača
wed007:
strusim jednu kratku za hrabrost, stavim kacigu, zatvorim vizir i idem sa njim kao mentalna podrška na četke :beckaskola: :beckaskola: :beckaskola:
Ivan_drifter:
ja bi strusil isto jednu al cisternu za hrabrost a ja svog otpeljam na sex-wash radi toga sto me vise cjeni....hahah manje mi e kvari onda.... :toothy3: :toothy3: :toothy3: :toothy12:
BoLT3K:
--- Citat: Ivan_drifter - 12 Kolovoz, 2010, 18:59:09 ---ja bi strusil isto jednu al cisternu za hrabrost a ja svog otpeljam na sex-wash radi toga sto me vise cjeni....hahah manje mi e kvari onda.... :toothy3: :toothy3: :toothy3: :toothy12:
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Ja isto kao Karlo, samo ga ostavim da kisne ::)
animaltrainer:
Nikakvi preparati, jedna vlazna krpa, prebrisem plastike, drugom suhom osusim da ne ostanu mrlje, trecu vlaznu koristim za obicne plastike sa strane, blatobran variomata i ostale lako prljajuce dijelove za koje ne koristim suhu, i nekad spuzvu da skinem blato ispod brednjeg blatobrana, i tesku prljavstinu :)
gnjida-spojler:
šlaufom ga malo pošpricam tek toliko da se maknu oni sitni kamenčići,di ima blata malo jače pošpricam (blatobrani,undertail itd...),lanenom kožicom prebrišem kapljice,pa onda cekam da se full osuši,uzmem polir pastu,pa glancam,i na kraju poliram malo deklo,zrcala i čukice onim za staklo malo prebrišem i na kraju gurnem u garažđu jer je vec mrak :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju