Općenito > Generalno o skuterima

Kako perete i održavate svoje ljubimce na dva kotača

<< < (4/6) > >>

aprilia area 51:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 08 Kolovoz, 2010, 19:24:38 ---izgubio sam volju za pranjem kad su mi srušili skuter i porazbijali ga...  :'(

inače ga za meet operem miniwashem i šamponom i gas..

--- Kraj citata ---

sta je bilo..netko namjerno ucinio ili...steta...inace tvoj skut mi se jako svida... :icon_thumright:

ForRace3:
Dok su plastike u losem stanu (sto jesu) slaufom ga prodjem, malo sampona u spuzvu i cijelog ga prodjem (pogotovo felge) i onda finom krpom prebrisem...
Ali nakon farbanja, cu se puno vise zajebavat i odrzavat plastike...eventualno cu proci maramicom i skinut sloj prasine koji bude na njemu  :happy3:

wonderkid:
s miniwashem prodem jednom na mjesec po njemu i gotovo,netreba mu vise,nikakvi samponi ni krpee i nista

Iwo SR Tuono:

--- Citat: aprilia area 51 - 09 Kolovoz, 2010, 02:45:44 ---sta je bilo..netko namjerno ucinio ili...steta...inace tvoj skut mi se jako svida... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
namjerno da, premda neznam kome sam se zamjerio al ok, razbijeno prednje svjetlo,savijene ručice kočnica i ogrebana lijeva strana i retrovizor je malo dobio

do tad je bio bez crtice i prao sam ga i mazao svime i svačim jer je bio tvornica al unikat jer tuono replica nije bilo u Rijeci,samo jedna al je više nema dugo vremena...i eto

spidi gonzalez:
slabo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju