Općenito > Generalno o skuterima
Kako perete i održavate svoje ljubimce na dva kotača
funkyzg26:
Pozz baš me zanima kak ih perete i održavate ,tu čitam da skutere baš i nije zdravo cijelo vrijeme prati karcherom a ja svojeg sam perem s njim , jel neko probo ona sredstva za suho pranje samo se pošprica i obriše (npr motul wash and wax) ili mucoff sredstva sad recite kaj je najbolje za motor i s čim ga je nabolje održavat i s čim vi perete svoje ljubimce :icon_biggrin:
aprilia area 51:
ja to radim ovako:
uzmeme onu jednu spricu za sprcanje prozora i naspem vode i sampona malo i uzmem 2 krpe...i idem redom masku po masku posrpicam obrisem i onda obrisem ovom drugom suhom krpom da ne ostanu tragovi i tako cjeli skut...a onda uzmem onaj spej za unutrsnjost auta i prespricam hrapave plastike masinu felge vilice itd sve sta je crno da se fino sjaji...i onda jos uzmem ono crnilo za gume i namazem gume...i onda poslije uvjek slijedi neki fotosešn...hehe
devil_ma-yela:
ovako:
prvo perem sa spužvom, ispirem šlaufom, zatim ga cijelog prebrišem onom kožicom za brisanje, pa onda poliranje svih sjajnih plastika, onda sve hrapave sa onim bumper sprejem i na kraju sa onim crnilom premažem gume...
nakon toga se divim kako je lijep :icon_biggrin:
BilyPiton:
--- Citat: aprilia area 51 - 07 Kolovoz, 2010, 19:50:02 ---ja to radim ovako:
uzmeme onu jednu spricu za sprcanje prozora i naspem vode i sampona malo i uzmem 2 krpe...i idem redom masku po masku posrpicam obrisem i onda obrisem ovom drugom suhom krpom da ne ostanu tragovi i tako cjeli skut...a onda uzmem onaj spej za unutrsnjost auta i prespricam hrapave plastike masinu felge vilice itd sve sta je crno da se fino sjaji...i onda jos uzmem ono crnilo za gume i namazem gume...i onda poslije uvjek slijedi neki fotosešn...hehe
--- Kraj citata ---
crnilo za gume mislis na glicerin ???
aprilia area 51:
--- Citat: www.ubizec.com - 07 Kolovoz, 2010, 20:37:37 ---crnilo za gume mislis na glicerin ???
--- Kraj citata ---
a neznam na sta mislim...bude isto u toj ko flasici sa spricom i crvene boje i pise crnilo za gume
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju