Općenito > Generalno o skuterima

Kako perete i održavate svoje ljubimce na dva kotača

<< < (6/6)

PROOF:
ja svojeg namocim slaufom ,naspem vode u kantu u njus tavim neki sampon za tusiranje i onda onom spuzvicom iz kuhinje operem sve... sjejnja plastike glatkom stranom a hrapave grubom.. na kraju slaufom predem i pobrisem jelenjom kozom i da vidis... ko pica....  btw cito sam negdje da se od tih "ljudskih" sampona za tusiranje sjajne plastike najbolje sjaje :D

matavxr200:
miniwash i krpa  ;D

x-plorer:
lagano ga smocio spuzvom ( ima sam replicu nisam tia da mi zahrdja ) plastike i ostalo nakon toga opet spuzvom i pjenom ( charli ) to opet lagano sa gumom oprat to sve pa felge spuzvom..nakon toga ona jelenja koza kako je mi zovemo s njom predjem cijeli skut i blista....

Infernus:
mokra krpa i neka mekana suha krpa  :icon_biggrin:

Prvo operem plastike jer su one najcisce na skutu, onda unutarnje hrapave plastike, pa deklo pa onu od hladjenja i na kraju felge.
Ak se krpa dosta zamaze, odem ju oprat u kupaonicu i nastavim dalje.

Poslije uzmem onaj sprej za gume, pa naspricam bocne strane guma i unutarnje plastike koje nakon toga prebrisem sa onom suhom krpom s pocetka price da skinem di sam previse prespricao da se ne lovi prasina :toothy11:

Ugl, odrzavam skut relativno cistim (na taj nacin ga perem svaka 2, 3 dana) tak da se ni ne stigne posteno zamazat pa nemam puno posla.
Prije sam imal taktiku prat ga svaka 2, 3 tjedna, al da se ubijem od posla i ovo sad mi se cini puno bolja varijanta  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju