Općenito > Propisi

Tko je upoznat sa kaznama neka mi pomogne..... hitnooo!!!

<< < (7/10) > >>

vale_vx:
ako si dosad položio ispit i imaš vozačku reci da si to sad napravio ili ako nisi reci da si upiso autoškolu pa da se više nećeš vozit bez vozačke, i tako muljaj.
dok sam ja bio maloljetan bio sam na sudu sigurno 5-6-7 puta, i uvijek je bila opomena ili tako nešto, kasnije se promjenilo i to pa se još moralo kod socijalne radnice pa je ona tamo ispitivala neke gluposti, kao dal si psihički ok kad ponoviš neki prekršaj i tako.
ali koliko sam sad čuo više nema opomena nego samo plaćaj kazne, možeš jedino pisat zamolbe da ti umanje kaznu za što više moguće.
i također, sad sam se sjetio, još sam ja kao maloljetnik platio par kazni, a nedavno mi je došla jedna kazna koju sam dobio dok sam imao još 17god neplaćena, i naputak da platim u roku 7 dana ili 3 dana zatvora, tako da vas sve na kraju dočeka na neki način

Shiltac:
I ja sam imo sranje prije 3 godine. Pošto sam još bio maloljetan sam prvo dobio poziv k socijalnoj radnici, pa sam tam rekao sve što je bilo pa onda na sud, dva ročišta su bila, i na kraju sam dobio 20 sati društveno korisnog rada i to me nikad nisu zvali odraditi!

aprilia area 51:
jooj...ako pocmem pricat neznam kad cu zavrsit...bio sam miliijun put na sudu...tu kod nas kod jedne vrlo debele i dosadne sutkinje... :toothy9:

zbog bjezanja zbog tuce zbog voznje na zadnjem itd itd...i svaki put ukor opomena itd i placo sam samo trskove suda...i nakon 5 6 put kad sam se pojavio vise nisu mogli samo opominjat vec sam moro ici na razgovor u socijalno kao kako bi mi oni objasnili da se trebam odmaknit od motora jer jos nemam godina za to bla bla...i ja dodem na razgovor s motorom bez kacige rege itd... :toothy9:...i ona meni nesto belbetala i ovo ono i na karaju opet opomena...hehe...ugl nikad nisam imo nocanu kaznu samo sudski troskovi...al posto ti je prvi put neces nista dobit...samo sudski ukor...ja sam prvi put bjezo muriji na zadnjem...hheh...i onda me drugo neki djed jer sam ga skoro opizdio...i dosli mi kuci...jbg... :headbang:

Luksy:
nece mu zalbe nista pomoc
kad san bija na prekrsajnom sudu cuja san razgovor jedne sluzbenice koju je predpostavljan zvala prijateljica dali joj moze sredit kaznu i ova joj je jasno rekla da joj se neisplati pisat zalbe jer joj nece oprostit a jedino ih moze pisat s namjerom da malo odgodi placanje dok neskupi pare

loris46:
sve su ti objasnili....maloljetnik si bez prihoda, prvi preksraj, nisi razmisljao itd, itd.....mene na motoru jos ni jednom nisu stopali pa dali neku kaznu (tj uhvatili  :icon_biggrin: ), dok na autu sam dobio kaznu jer sam vozio 23ks jaci auto ,nisam platio, otisao na sud, rekao da jos idem u skolu, nemam prihode, pravio se fin, rekao nece se ponoviti..i pustili me, jer mi je to bio kao prvi prekrsaj...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju