Općenito > Propisi

Tko je upoznat sa kaznama neka mi pomogne..... hitnooo!!!

<< < (8/10) > >>

LoveStunt:
ha dobro jos cu malo razmislit...ali kaze mi tata da kazem da smo ga gurali i pali ....a u padu smo se spustali sa nizbrdice i isli  na pumpu napumpat gume i da je motor bio neispravan tj . da ne vozi...
a sada neznam dali mi je bolje to reci pa ako popuse proci cu bez kazne....
ali ovako priznat pa mi mozda oproste a nedaj boze ne oproste....

Hrvoje_40:

--- Citat: www.ubizec.com - 06 Kolovoz, 2010, 13:13:39 ---sjeti se one teme kaj ej bilo s onim klincem od 14g kaj ej iso zgazit murjaka ili luke ritza pa ce ti sve bit jasnije :sad1:

kaznu nebudes trebo platit sao dodi na sud reci da ti  stari/stara nerade, da se kajes, pokazes ak ti ej neko u obitelji bolestan i kazes da si iso po ljek a da ti je frend iso s tobom da ti pricuva motor od starog i onda kazes da se kaješ (ona ce te pitat dal se kaješ) i da si svjestan da si pogrijesio i to ti je to samo moras bit ponizan i rec sve kaj sutkinja oce i mora vidit da ti je zao i proci ces bez kazne  :icon_thumright: Sretno!

--- Kraj citata ---
Svjestan si toga da policija sve to može u današnje vrijeme provjeriti  ???

LoveStunt:

--- Citat: Hrvoje_40 - 06 Kolovoz, 2010, 18:26:30 ---Svjestan si toga da policija sve to može u današnje vrijeme provjeriti  ???

--- Kraj citata ---
a kako bi ovo mogla provjerit...?
jer se to i dogodilo na nizbrdici i .... vidjeli su i sami kada su isli pogledat gdje se dogodilo... ::)

Noha boy:
Ja sam imal malo jace sra*e od tebe ja sam pijan pogodil curu s motorom isto sam bio maloljetan, bez primanja  pa su mi dali 35t kn za platiti i 90 sati rada

Hrvoje_40:

--- Citat: LoveStunt - 06 Kolovoz, 2010, 18:51:33 ---a kako bi ovo mogla provjerit...?
jer se to i dogodilo na nizbrdici i .... vidjeli su i sami kada su isli pogledat gdje se dogodilo... ::)

--- Kraj citata ---
podatke o tome da li mu roditelji rade ili ne
a i vjerovatno će morati pokazati mjesto gdje se to dogodilo  ;D vjerovatno postoje tragovi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju