Općenito > Propisi
Tko je upoznat sa kaznama neka mi pomogne..... hitnooo!!!
divljakusa:
--- Citat: Luka 0101 - 06 Kolovoz, 2010, 13:24:14 ---ma OK, sve stoji... lol
ja nis ne napadam samo kazem kako to izgleda iz treceg lica...
--- Kraj citata ---
Ti si me povukao za jezik,a ja sam samo dečku htjela objasnit kak su stvari stajale kad smo mi bili maloljetni ili kak bi neki rekli "kad nas je pucao adrenalin" i mislim da je još uvijek tako.
divljakusa:
--- Citat: LoveStunt - 06 Kolovoz, 2010, 13:30:18 ---ma jooj.... sta niti jedna tema nemoze proci bez svađe... ajde miiir!!! :nono:
--- Kraj citata ---
to nije svađa nego prijateljsko uvjeravanje xd
Luka 0101:
--- Citat: LoveStunt - 06 Kolovoz, 2010, 13:30:18 ---ma jooj.... sta niti jedna tema nemoze proci bez svađe... ajde miiir!!! :nono:
--- Kraj citata ---
ko se svađa?
ovo je ... kvalitetna raspava ::)
Kamba:
...ja sam se na foru da sam nezaposleni maloljetnik koji ide još u školu izvukao točno 6 puta....i to ne samo zbog motora već i zbog auta i traktorčića jednom... :icon_thumright:....samo seri da nemaš kak platit i da se nikako više neće ponovit....da si uzeo motor bez tatinog znanja to svakako reci jer u protivnom on dobiva novčanu kaznu...
Luksy:
i meni su prije oprastali sve i svasta od voznje auta,motora do bizanja policji,...
al sad je druga prica. drzavi tribaju pare tako da se nemoras nadat da ces proc liso
mozda nes platit cilu kaznu od cca 10 000kn al ces jedan dio sigurno morat isplatit makar cekali ki meni da postanes punoljetan :sad1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju