Općenito > Propisi

Tko je upoznat sa kaznama neka mi pomogne..... hitnooo!!!

(1/10) > >>

LoveStunt:
evo ljudi .... nazalost dosao mi je poziv na sud ....
radi se o tome da smo ja i frend pali sa skuta.... nista jako malo kada smo se penjali uz  rubni kamen prednji se popoeo a zadnji proklizio...  :sad1:
nego sad aovako....on ode doma i njegov stari ga odveze na hitnu i kaze taj frend da je pao sa bicikla  a njegov stari ''ne lazi...pao je sa motora..!!!''
i odma meni dode murija i sada na mjesto događaja i sve to ... ja sam imao kacigu ,on nije..... ja nisam imao niti vozacku niti registraciju...

E i sada me zanima dali tko zna ...posto sam prvi put na sudu hoce li mi se oprostiti...i posto jos uvijek imam 16 godina...
svi koje sam pitao rekli su da uvijke prvi put kao daju ukor tj opomenu ...
a sta vi znate o tome
hitno molim pomoc!!!
 :help:

mhr-team:
ni za koga ti nije isto, mogu ti oprostiti a ne moraju....
uzmi u obzir da državi sada treba novaca i da gledaju na sve načine da uzmu građanima, tako da nemoj se čuditi ako budeš morao platiti kaznu...

moj savjet ti je da budeš ponizan na sudu, da priznaš da si pogriješio i da se kaješ zbog toga, da nisi bio svjestan šta se moglo dogoditi itd, jbg seri malo  ;D

LoveStunt:

--- Citat: mhr-team - 06 Kolovoz, 2010, 12:18:05 ---ni za koga ti nije isto, mogu ti oprostiti a ne moraju....
uzmi u obzir da državi sada treba novaca i da gledaju na sve načine da uzmu građanima, tako da nemoj se čuditi ako budeš morao platiti kaznu...

moj savjet ti je da budeš ponizan na sudu, da priznaš da si pogriješio i da se kaješ zbog toga, da nisi bio svjestan šta se moglo dogoditi itd, jbg seri malo  ;D

--- Kraj citata ---
ha znam da.... samo meni je problem najvecei da ovaj ŠUPAK od njegovog starog nebi žalio...  :sad1: :sad3:

vekyyy:

--- Citat: LoveStunt - 06 Kolovoz, 2010, 12:20:15 ---ha znam da.... samo meni je problem najvecei da ovaj ŠUPAK od njegovog starog nebi žalio...  :sad1: :sad3:

--- Kraj citata ---

nitko mu sina nije prisiljavao da sjedne sa tobom.. Kao drugo on kao roditelj bi trebao znati sta mu malodobno dijete radi i di se nalazi.. tako da ce sam sebi natovarit socijalnu sluzbu zad vrat

divljakusa:
Neznam kako je sada, ali kad sam ja bila maloljetna, dobiš poziv za sud, dođeš tamo, pokaješ se za svoje grijhe i dobiš opomenu ako ti je prvi put ili ukor ako već imaš toga, nakon tri prekršaja, sudac sve šalje na socijalnu službu, pa ak se socijalki da radit onda te pozove na razgovor...:) Ja znam da nikad nisam dobila nikakvu novčanu kaznu, a mislim da ti je po zakonu nemogu dat. Može te jedino njegov stari privatno tužit i tražit odštetu, al to predugo traje, a i upitan mu je ishod tužbe.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju