Općenito > Propisi
Tko je upoznat sa kaznama neka mi pomogne..... hitnooo!!!
divljakusa:
--- Citat: vekyyy - 06 Kolovoz, 2010, 13:13:54 ---
drugacije je kada zensko pokaze sucu noge a drugacije kada musko ;D ili kada sestra pokaze sucu noge da obrani brata ;D
--- Kraj citata ---
kod nas su uvijek bile ženske sutkinje....:)
Luka 0101:
--- Citat: divljakusa - 06 Kolovoz, 2010, 13:14:39 --- To je jako pohvalno za tebe i tvoje starce...
NHF
Moje starce ne spominji jer na to nemaš nikakvo pravo. Starci nemogu bit uz nas 24 sata i ovo se sigurno nije desilo uz njihovu suglasnost. I vjeruj mi nikad nikoga nisu potplatili da mi nebi bili kažnjeni.
--- Kraj citata ---
starci nemogu biti uz vas 24 sata.. to stoji.. al ic kupit 16-godisnjakinji motor ok 130+ KS... to je direkt njihova krivica.. i mozes ih branit kolko oces al to nije normalno...
divljakusa:
--- Citat: Luka 0101 - 06 Kolovoz, 2010, 13:19:40 ---starci nemogu biti uz vas 24 sata.. to stoji.. al ic kupit 16-godisnjakinji motor ok 130+ KS... to je direkt njihova krivica.. i mozes ih branit kolko oces al to nije normalno...
--- Kraj citata ---
Kupili su mi motor koji sam trebala voziti na utrkama, jer su i sami u tom sportu bili, jer ga je vozio i moj buraz na utrkama i jer smo poslije skutera trebali preć na to.
Luka 0101:
--- Citat: divljakusa - 06 Kolovoz, 2010, 13:22:06 ---Kupili su mi motor koji sam trebala voziti na utrkama, jer su i sami u tom sportu bilim jer ga je vozio i moj buraz na utrkama i jer smo poslije skutera trebali preć na to.
--- Kraj citata ---
ma OK, sve stoji... lol
ja nis ne napadam samo kazem kako to izgleda iz treceg lica...
LoveStunt:
ma jooj.... sta niti jedna tema nemoze proci bez svađe... ajde miiir!!! :nono:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju