Općenito > Propisi
Tko je upoznat sa kaznama neka mi pomogne..... hitnooo!!!
Luka 0101:
--- Citat: LoveStunt - 06 Kolovoz, 2010, 13:08:26 --- gle.. za to ti nebi oprostili... nego oproste ako nisi nista skrivio u prometu i ako nisi izazvao kakav sudar... ako si ti pao negdje u kur*u i nikome nista nisi ostetio oprostit ce ti najvjrojatnije ....tako sma barem cuo....
a sada.... ako si vec prosao kroz crveno ili ako si napravio nesto sta bi trebalo platiti cca 2000 kn onda dobrotvoran rad slijedi....
--- Kraj citata ---
time ti ocu rec da mozes dobi kaznu a i nemoras...
najvjerojatnije neces al nemoj iskljucit opciju da ces morat to platiti tj. tvoji starci..
--- Citat: divljakusa - 06 Kolovoz, 2010, 13:09:31 ---Pa za tvoju informaciju, ja sam vozila ninju, bez vozačke i napravila sudar i da nikom ništa, dobila sam ukor. Da ne velim da sam vozila zipa nereganog jer je bio za utrke i da dobila sam ukor, da sam vozila auto bez vozačke i da dobila sam ukor.
--- Kraj citata ---
To je jako pohvalno za tebe i tvoje starce...
NHF
divljakusa:
Al da nebi mislili da su se to smilovali zato kaj sam žensko, isto je prolazil i moj buraz, bil je bar 10 puta na maloljetničkom sudu.
BilyPiton:
--- Citat: Luka 0101 - 06 Kolovoz, 2010, 13:04:41 ---po toj logici ti kao maloljetnik mozes uzet r1, vozit se bez kacige, rege, proc na svako crveno, pokazat murjaku srednjaka, bjezat i kad te ulove sta onda?
samo ukor ili opomena... Fino se zapisu svi prekrsaji koje si napravio/la i "racun" se salje tvojim roditeljima/skrbnicima
--- Kraj citata ---
sjeti se one teme kaj ej bilo s onim klincem od 14g kaj ej iso zgazit murjaka ili luke ritza pa ce ti sve bit jasnije :sad1:
kaznu nebudes trebo platit sao dodi na sud reci da ti stari/stara nerade, da se kajes, pokazes ak ti ej neko u obitelji bolestan i kazes da si iso po ljek a da ti je frend iso s tobom da ti pricuva motor od starog i onda kazes da se kaješ (ona ce te pitat dal se kaješ) i da si svjestan da si pogrijesio i to ti je to samo moras bit ponizan i rec sve kaj sutkinja oce i mora vidit da ti je zao i proci ces bez kazne :icon_thumright: Sretno!
vekyyy:
--- Citat: divljakusa - 06 Kolovoz, 2010, 13:11:28 ---Al da nebi mislili da su se to smilovali zato kaj sam žensko, isto je prolazil i moj buraz, bil je bar 10 puta na maloljetničkom sudu.
--- Kraj citata ---
drugacije je kada zensko pokaze sucu noge a drugacije kada musko ;D ili kada sestra pokaze sucu noge da obrani brata ;D
divljakusa:
To je jako pohvalno za tebe i tvoje starce...
NHF
[/quote]Moje starce ne spominji jer na to nemaš nikakvo pravo. Starci nemogu bit uz nas 24 sata i ovo se sigurno nije desilo uz njihovu suglasnost. I vjeruj mi nikad nikoga nisu potplatili da mi nebi bili kažnjeni.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju