Općenito > Propisi
Tko je upoznat sa kaznama neka mi pomogne..... hitnooo!!!
Luksy:
--- Citat: Luka 0101 - 06 Kolovoz, 2010, 12:45:49 ---ma kakva privatna tuzba..
roditelj placa kazne za maloljetnu osobu ako dojde do toga..
Znaci ako ces morat platit, nece doc tebi nego tvojim roditeljima ili skrbnicima
--- Kraj citata ---
zar nije ista stvar dosla kazna tebi ili tvojim roditeljima kad svejedno moras platit
nevirujen da ce ti oprostit jer je ipak drzava u banani :sex2:
ja san prije 2 god dobija kaznu za nenosenje kacige i nisu mi slali nista do ove god,nego tek kad san posta punoljetan, a da drzava nije u krizi bilo bi to oslo u zastaru :sad1: jbg sad cu morat u buksu ;D
LoveStunt:
NIJE MI ISTO JER CE MI OVAKO STARCI SRAT PUN k**ra* A AKDA BI JA MORAO PLATIT ONDA BI TO BILA DRUGA STVAR.... koliko ja znam moji poznanici iz karlovca kada su nesto napravili recimo kazna je 3000 kn bila zbog necega tom poznaniku i posto nije imao od kuda platiti morao je cistiti par dana sportsku dvoranu.... jbga smijesno je...ali bolje nego platiti 3000 kn...
Luka 0101:
--- Citat: divljakusa - 06 Kolovoz, 2010, 12:49:48 ---Ja kolko znam nema novčane kazne za maloljetnike, osim ak to nije neka novost u zakonu. Nikakvu kaznu nisam platila za sudar sa murjakom, ali me je tužilo njegovo osiguravajuće društvo.
--- Kraj citata ---
po toj logici ti kao maloljetnik mozes uzet r1, vozit se bez kacige, rege, proc na svako crveno, pokazat murjaku srednjaka, bjezat i kad te ulove sta onda?
samo ukor ili opomena... Fino se zapisu svi prekrsaji koje si napravio/la i "racun" se salje tvojim roditeljima/skrbnicima
LoveStunt:
--- Citat: Luka 0101 - 06 Kolovoz, 2010, 13:04:41 ---po toj logici ti kao maloljetnik mozes uzet r1, vozit se bez kacige, rege, proc na svako crveno, pokazat murjaku srednjaka, bjezat i kad te ulove sta onda?
samo ukor ili opomena... Fino se zapisu svi prekrsaji koje si napravio/la i "racun" se salje tvojim roditeljima/skrbnicima
--- Kraj citata ---
gle.. za to ti nebi oprostili... nego oproste ako nisi nista skrivio u prometu i ako nisi izazvao kakav sudar... ako si ti pao negdje u kur*u i nikome nista nisi ostetio oprostit ce ti najvjrojatnije ....tako sma barem cuo....
a sada.... ako si vec prosao kroz crveno ili ako si napravio nesto sta bi trebalo platiti cca 2000 kn onda dobrotvoran rad slijedi....
divljakusa:
--- Citat: Luka 0101 - 06 Kolovoz, 2010, 13:04:41 ---po toj logici ti kao maloljetnik mozes uzet r1, vozit se bez kacige, rege, proc na svako crveno, pokazat murjaku srednjaka, bjezat i kad te ulove sta onda?
--- Kraj citata ---
Pa za tvoju informaciju, ja sam vozila ninju, bez vozačke i napravila sudar i da nikom ništa, dobila sam ukor. Da ne velim da sam vozila zipa nereganog jer je bio za utrke i da dobila sam ukor, da sam vozila auto bez vozačke i da dobila sam ukor.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju