Općenito > Propisi

Tko je upoznat sa kaznama neka mi pomogne..... hitnooo!!!

<< < (2/10) > >>

Luka 0101:
ma kakva privatna tuzba..
roditelj placa kazne za maloljetnu osobu ako dojde do toga..
Znaci ako ces morat platit, nece doc tebi nego tvojim roditeljima ili skrbnicima

LoveStunt:
znaci na sud kada dodem... trebam sve samo priznat i kazem da znam da sam pogrijesio....i da sam tati baz pitanja uzeo motor(posto glasi na njega)....i da se ispricavam na svemu i da se nece ponoviti....e da btw...nabrojali su mi 6 clanaka ...i kazna je sve ukupno 10 000kn i jos 320 kn za nesto sta su oni to obavljali ili sta vec...a ja ono citam citam i odjedno zbrajam 1500,3500 ,5000, 320 a ono   :o :o :o
i ond apogledam starce posto su me gleali dok citam i ono  ::)  :-[

LoveStunt:

--- Citat: Luka 0101 - 06 Kolovoz, 2010, 12:45:49 ---ma kakva privatna tuzba..
Znaci ako ces morat platit, nece doc tebi nego tvojim roditeljima ili skrbnicima

--- Kraj citata ---
:o jos gore...

divljakusa:

--- Citat: Luka 0101 - 06 Kolovoz, 2010, 12:45:49 ---ma kakva privatna tuzba..

--- Kraj citata ---
Ja kolko znam nema novčane kazne za maloljetnike, osim ak to nije neka novost u zakonu. Nikakvu kaznu nisam platila za sudar sa murjakom, ali me je tužilo njegovo osiguravajuće društvo.

LoveStunt:

--- Citat: divljakusa - 06 Kolovoz, 2010, 12:49:48 ---Ja kolko znam nema novčane kazne za maloljetnike, osim ak to nije neka novost u zakonu. Nikakvu kaznu nisam platila za sudar sa murjakom, ali me je tužilo njegovo osiguravajuće društvo.

--- Kraj citata ---
znaci... ako je zakon jos isti ...kako ti kazes ...necu dobiti kaznu....
hiiijoooo da barem bude tako.... jer cu morat prodat skut i sve sta imam da bi to odplatio...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju