Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi Multivar
speedburn2:
--- Citat: igor.sb - 27 Rujan, 2007, 01:42:30 ---
--- Citat: Marin-sf2 - 26 Rujan, 2007, 23:23:25 ---To sam skužio da su mi malo preteške. Al sam te dobio s multivarom i svi govore da bi trebale ić gram teže nego sa serijskim variom, a na serijskom su mi bile 7.5g. Više me zanima čemu služii ona podloška.
--- Kraj citata ---
tko to svi govore
to ide u slucaju piaggio masina + reza.....ili se varam :dontknow:
i stavi role 7,0-7,5g
i ove podloske ako se ne varam, a tako je kod mene, jedna ide poslje ventilatora prije krune, a druga poslje krune prije seriske podloske
--- Citat: iron-xxx - 26 Rujan, 2007, 23:11:09 --- samo me zanima moze li mi ko iz KARLOVCA reci ulicu trgovine gdje ima kupiti tih TUNING DIJELOVA ZA SKUTER !!!!
--- Kraj citata ---
ami trade ili moto trade...potrazi na netu ulicu i broj
ili ako ima neka piaggio trgovina...onda su tu malossi djelovi
--- Kraj citata ---
tu imas broj telefona, adresu, i radno vrijeme, nazovi pa pitaj sto te zanima :icon_thumright:
AMI TRADE d.o.o. Karlovac, Šulekova 29
( Poslovni centar Luščić )
Tel. 047 414 160, 414 161
RADNO VRIJEME :
Pon-Pet 8:00 do 18:30 :::: Subota od 8:00 do 12:00
speedburn2:
evo i za moto trade
Moto Trade d.o.o.
K. Branimira 95
47000 Karlovac
Telefon
047/654-588
greenlite:
ajde zaprudanec još nisi napisao kako ide, što se čeka? :icon_tongue:
zaprudanec:
Bok stari. Malo me j... kiša pa ga ne mogu razvuć. Ali se osjeti na ručki kao da ima više konja. Sutra bu izgleda ljepo. Baš nagovaram forumaše da napravimo neki đir pa da ga onda razvalim do bola :glasses9: :headbang:
pitaNS:
Evo ja stavio multivar...Dobio sam ga pre jedno 2 nedelje i nisam mogao izdržati a da ga ne stavim iako neću voziti motor do proleća...
Sad sam baš bio da ga probam, danas malo toplije, i mogu vam reći da nisam baš oduševljen... :icon_scratch: :icon_scratch: Ima malo ravnomernije ubrzanje, znači nema više onoga kad krene slab 1-2 sec pa tek onda povuče nego sad oma vuče isto...Krajnja ostala ista!
Sve mislim da su preteške role koje sam dobio uz njega 8,5 gr a ako se ne varam serijske su mu 9 gr, tako da to i nije neka razlika i da će možda sve to doći do izražaja kad mu metnem i spuh...
eto...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju