Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi Multivar

<< < (4/9) > >>

speed:

--- Citat: igor.sb - 27 Rujan, 2007, 18:55:31 ---
--- Citat: speed - 27 Rujan, 2007, 18:50:27 ---
--- Citat: zaprudanec - 27 Rujan, 2007, 18:40:49 ---pa danas sam si priuštio MULTIVAR 2000 za nexus 250. 1.136,00 kn. U servisu će ga montirati. Jedino ne znam da li da uz njega stavim i remen sa kevlarom ili ne. U servisu vele da nema potrebe. Koje je vaše mišljenje?
Dobio sam dva kompleta rolica 14 i 16 g.

--- Kraj citata ---
skup sport za skupe skutere,1,100 kn nije malo

--- Kraj citata ---

a jebi ga

al to je prvo sto bi ja napravio kad bi imao 4t...i puno im znaci multivar, dobije se dosta na ubrzanju

btw...kupi kevlar

@greenlite jeb...taj servis, to ti je tak kad nes sam ili ne smijes zbog garancije

--- Kraj citata ---
sigurno garancija mu neda da sam radi oko motora

greenlite:
ma dok denem multivata je*** onda garanciju :toothy9: :icon_biggrin:

zaprudanec:
Baš su me pitali gdje sam do sada servisirao motor i koliko sam platio servis (u biti to je PREGLED) na 3000 km a i 1 na 1000. Do sad sam servisirao u moto01, a ovo sam bio u ... jeb... zaboravih ali je adresa stara pešćenica 46. Dakle, dečki su vrlo uslužni. Rekao sam im da se kužim u aute ali da sam lajbek u motorima i da li još kaj treba staviti i promjeniti. Rekli su NIŠTA pa čak ni remen, makar bum poslušao igor.sb, i stavio bum i remen od kevlara jer mi to govori logika. A mogli su mi natovariti još pun kufer stvari. Za spulju su rekli da ne diram. Navodno bi trebao dobiti +20% na ubrzanju, međuubrzanju i špici.
Jedino me mući nešto drugo, a to je:
jači motor - jače sile na kočnicama. Po meni bi trebalo staviti bolje pločice. Kaj mislite na to?

greenlite:
tebi je motor iste jačine, samo što bude sad bolji prijenos,kočnice mislim da nije potrebno mijenjati :dontknow:, jer nije to da si sad stavio neki kit koji ti daje pun k**** snage itd.

zaprudanec:
Ako dobiva na špici onda je i inercija veća pa ti je i veća sila kočenja. To mi je problem i sa autom od kad sam ga chipirao. Dobro, na autu je i veća snaga 30% pa su veća opterećenja i na lameli, zamašnjaku itd. Ja sam i rekao da sam laik u moto tehnici. Zato i pitak jer ne znam što da očekujem. Ali, bumo vidjeli kažu slijepci ... :headbang: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju