Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi Multivar
iron-xxx:
ee ovako uskoro cu sebi kupiti malossijev multivar i zanima me sta sve dodje uz njega,jer to mi jedan covjek treba nabaviti i kaze da je to sve 800 kn,,a znam da sam negdje citao da je 500 kn pa me zanima koja je cijena tacka i sta sve dodje uz njega !!!! hvala vam
Punisher:
Ma kojih 800kn, mislim da te netko pokušava preveslati...
NIsam siguran što dobiješ s njime pa pričekaj ostale :)
ivanm:
u Zagrebu u Globalu je točno 470 kn..
komplet multivar za pežo mašinu kao na slici..
http://www.malossi.com/Catalogo/scheda.asp?Codice=51%208752&Modello=MO/PESFL50&MostraMarche=0
znači variomat, klizači, rolice 9.0 gr, kalota, bolcna, bijeli feder, ove okrugle plastikice ne stavljaj..
Marin-sf2:
Ovako kupio sam multivar prije par dana pa me zanima čemu služe one plastikice ko neke podloške?? I još ako bi mi mogli pomoć. Imam speedfight2 i na njemu zx, multivar i fly. Sad me zanima ako netko zna koje rolice i federe kvačila?? Dali da stavim bijeli centralni koji sam dobio s multivarom ili ne. Trenutno je na skuteru 8.5 grama rolice i bijeli mali federi na fly-u i nije mi to to. Nekako je mrtav.
iron-xxx:
mrtav ti je zbog velikih kugli,,ja cu sebi kupiti malossijev variomat ali ne od onog sto kaze da je 800 kn nego 500kn ali cu posebo staviti 7.5g kugle...znaci nije 800 kn TO NIJE MOGUCE !!!!!!!!!!!!! samo me zanima moze li mi ko iz KARLOVCA reci ulicu trgovine gdje ima kupiti tih TUNING DIJELOVA ZA SKUTER !!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju