Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi Multivar
SlowRider:
--- Citat: pitaNS - 23 Studeni, 2007, 15:41:34 ---Evo ja stavio multivar...Dobio sam ga pre jedno 2 nedelje i nisam mogao izdržati a da ga ne stavim iako neću voziti motor do proleća...
Sad sam baš bio da ga probam, danas malo toplije, i mogu vam reći da nisam baš oduševljen... :icon_scratch: :icon_scratch: Ima malo ravnomernije ubrzanje, znači nema više onoga kad krene slab 1-2 sec pa tek onda povuče nego sad oma vuče isto...Krajnja ostala ista!
Sve mislim da su preteške role koje sam dobio uz njega 8,5 gr a ako se ne varam serijske su mu 9 gr, tako da to i nije neka razlika i da će možda sve to doći do izražaja kad mu metnem i spuh...
eto...
--- Kraj citata ---
Ti si vec 2. koji na forumu stavio bolji sportski variomat i skuter mu neide bolje, tj. kako treba.
Treba to ustimati....
pitaNS:
pa i ja isto mislim da ga treba uštimati, nisam hteo da kupujem lakše role jer planiram uzeti spuh pa ću uz njega dobiti...Možda onda budne nešto bolje, ali neću onda znati da li zbog spuha ide bolje ili su te lakše rolne legle i multivaru...
ispitivaću malo, prvo tutnem lakše rolne da vidim kako se ponaša scoot s multivarom i lakšim rolnama pa tek onda spuh!!
igor.sb:
jesi stavio bijeli ili si ostavio serijski centralni
vpucko:
eo ja bash juce od frenda stavio multivar, prebolesno ide motor, krajnja ista, ali kako doleti do tih 78, sa serijskim variom ima odlicno ubrzanje, ali ovo Perverzija!!
pitaNS:
--- Citat: igor.sb - 23 Studeni, 2007, 19:46:16 ---jesi stavio bijeli ili si ostavio serijski centralni
--- Kraj citata ---
ostavio serijski ? ? ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju