Općenito > Oprema

ebay kacige

<< < (9/11) > >>

speed:

--- Citat: Mr J - 08 Lipanj, 2011, 10:34:43 ---1. Carina ne poznaje poklone (gift) - to ne prolazi!
2. Carinjenje je relativno, tu nema pravila - došle mi tenisice, veliki paket, 370,00kn (100,00kn poštarina) nisam ništa platio
2.1. Došao mi ogroman paket doma s Actionvillage-a (1500x500x100) - vrijednost 120$, shipping: free, - bez ikakvog carinjenja i dodatnih plaćanja
2.2. Ribička rola mali paket 200x200x300 - cijena 300$, shipping: 50$ - lupljena carina 10% + PDV + carinski troškovi
3. Kupnja kacige ili bilo koje druge robe - tenisice i slično : u dućan probati i preko ebaya naručiti isti model i veličinu
3.1. Ukoliko nešto ne dođe ili dođe neispravno, dogovoriti se s prodavačem da pošalje novo (u većini slučajeva šalju bez problema i dodatnih troškova)

Ukoliko ima nekakvih pitanja slobodno pitajte.

--- Kraj citata ---
ako ne pise vrijednost na paketu ne mogu cariniti osim ako ne sumnaju da je nesto skupo,onda ide poziv s carinice da se dostavi racun,iako meni kad god dolazi gift ne naplati mi carinu

Mr J:

--- Citat: speed - 08 Lipanj, 2011, 11:10:07 ---ako ne pise vrijednost na paketu ne mogu cariniti osim ako ne sumnaju da je nesto skupo,onda ide poziv s carinice da se dostavi racun,iako meni kad god dolazi gift ne naplati mi carinu

--- Kraj citata ---

Ovo boldano = istina

Nyzvo:

--- Citat: Mr J - 08 Lipanj, 2011, 10:34:43 ---1. Carina ne poznaje poklone (gift) - to ne prolazi!

--- Kraj citata ---

meni je ovo prolazilo

speed:

--- Citat: Mr J - 08 Lipanj, 2011, 11:45:07 ---Ovo boldano = istina

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

Mr J:

--- Citat: Nyzvo - 08 Lipanj, 2011, 12:47:39 ---meni je ovo prolazilo

--- Kraj citata ---

Meni su lijepo objasnili da carina ne poznaje poklon/gift

Navigacija

[0] Lista Poruka