Općenito > Oprema

ebay kacige

(1/11) > >>

ToMeK.:
kupujem kacigu ćim mi plaća dođe :) al kako nije baš velika mislim se oko ovih kaciga na ebayu jer su tamo kacige kolko vidim puno puno jeftinije.problem je samo šta ih nemogu probat nikako :/
jel ima ko iskustva s tin.vridi li uopće tražit nekakvu kacigu tamo il da ipak odem tradicionalno u dućan i istrošim se  :toothy11:

Doomsday:
Možeš provat onako, p3d3rski, u dućanu model koji te zanima, pa kupit na ebay...

Iako, po meni, kome god odgovara kalup Nolan N85, samo izabere boju ili grafiku, i peglaj... Za tu lovu bolje ne može, a i pitanje je triba li uopće bolje...

:frajer:

sqt_driver:
to ti je kockanje iz par razloga, narucivao sam s ebay-a i dobro ces proc samo za jeftinije stvari, dakle do recimo 200 kn, sve dalje ti mogu opalit carinu, poreze i sve zivo pri ulasku paketa na nasu granicu tako da te dodje od 50-70% vise od cijene koju vidis tamo. a nekad prodje i bez, sve ovisi ali ne znam o cemu i nitko ne zna...

osim toga ne mozes je probat kao sto si vec rekao a to je nesto sto ces nosit duze vremena i mora bit udobno.

moras pazit da kupujes od provjerenih trgovaca, ne znam da li to znas i tako.

uglavnom mislim da mozes proc i dobro i lose, ali svejedno preporuka je da kupis kod nas ili negdje vani gdje mozes otic osobno po to jer nije to radilica da je za taj i taj model skutera i gotova prica, ipak to moze bas i ne odgovarat pa sta ces onda, salji natrag sta ces uzet kemijanje i tako.

kod nas imas recimo prilicno dobar izbor kaciga i zasto ne izabrat nesto odavdje, neki dan sam gledao po netu neku agv kacigu za 800 kn, pa to nisu velike pare. samo se ne sjecam na kojoj stranici...

gle ovo...

http://www.ave.hr/index.php?menu=motori&pid=175&cid=27&proizvod=AGV--GP-1-Multi

ToMeK.:
ma slažem se ja s tobon samo san u stisci s parama :/
triba uzet novu kacigu,nove gume,servis a i tehnićki je sad
jel mi možete predložit koju flip up kacigu oko 1000 kn  :help:

Nyzvo:
ako narucujes preko ebaya iz neke trgovine pitaj ih da ti na paket napisu da salju ko poklon ili reklamaciju/garanciju
znam dok smo narucivali za bicikl djelove uvjek nam je covjek napisao gift i nikad nismo morali carinu placat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju