Općenito > Oprema

ebay kacige

<< < (10/11) > >>

Aprilia97:
nekad prođe nekad ne..mislim bez carine  :(

kileextreme:
a imas i drugu opciju

doba recesije i ostalih nepogodnosti su na teret svima a pogotovo trgovcima

odi u bilo koji dučan sa moto opremom i saznat ces da cijene su samo informativnog karaktera
svaki dučan je prakticki postao sajam di ćes uspjet ajmo reci napravit sam sebi povoljnu cijenu

naravno uz pravi pristup ćes mozda i jos bolje proči,ali sve sto zelis kupit mozes fizicki opipat,vlastitim okom vidjet
uocit nepravilnosti i ono najvaznije probat :icon_thumright:

sski001:
daj molim te navedi koji primjer...

svugdje (ne samo Moto dučani) je najčešći odgovor "...ja samo radim ovdje, gazda ne dozvoljava...", a kad tražim da nazove gazdu, pa da ga ja pitam... frka i panika "nemojte, znate posao..."

Ak su gazde takvi tirani, jedino bojkot takvih mjesta pomaže.

ShaRaF_StUnTeR:
Ja sam gleda uzet motocross kacigu za 500 kn priko ebay samo me zanima ako je netko kupovao tako kacige neki mi javi jer nezznam jesu li u njih kalupi isti npr u nas piše M a u njih je ta kaciga recimo S ili L...

TNX ...unaprijed... :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:  :help: :help:

Aprilia97:

--- Citat: ShaRaF_StUnTeR - 29 Srpanj, 2011, 17:57:19 ---Ja sam gleda uzet motocross kacigu za 500 kn priko ebay samo me zanima ako je netko kupovao tako kacige neki mi javi jer nezznam jesu li u njih kalupi isti npr u nas piše M a u njih je ta kaciga recimo S ili L...

TNX ...unaprijed... :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:  :help: :help:

--- Kraj citata ---

ako ima lik kutiju od kacige onda piše veličina glave koja ide unutra...i ti sebi tikvu izmjeri pa potraži veličine na oglasu M= neznam35 cm..tako ćeš nać broj te kacige i veličinu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju